Рецепт Бісквітний торт з волоськими горіхами фото

Бісквітний торт з волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Горіхи
На святковий стіл
Випічка, Торти, Бісквіт, Бісквітний торт

Багато обходять стороною бісквітні торти, так як не хочуть морочитися з випічкою коржів такого плану. Але насправді все набагато легше, ніж здається на перший погляд.

Якщо вам стало цікаво, як приготувати бісквітний торт з волоськими горіхами, прочитайте цей рецепт. Тортик готується дуже просто і швидко. Приголомшливий смак і аромат, а також захоплені відгуки ваших гостей вам забезпечені.

  • Цукор - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Горіхи - 1 Склянка
  • Яйця - 4 штуки
  • Крем - 1 Склянка (крем)
  • Цукор - 3 Ст. Ложки (крем)
  • Горіхи - 5 Ст. Ложок (для посилки)
  • Розпушувач - 1/2 Ст. Ложки
бісквітний торт з волоськими горіхами - фото крок 1
Насамперед вам необхідно замісити тісто для горіхового бісквіту. Для цього збийте на максимальній потужності міксера яйця, борошно, цукор і розпушувач, додавши до інгредієнтів стакан дрібно нарізану волоських горіхів.
бісквітний торт з волоськими горіхами - фото крок 2
З отриманого тесту випікайте корж при температурі 180 градусів, поки він повністю не пропечеться. Тим часом приготуйте крем. Для цього збийте сметану з цукром до щільної маси.
бісквітний торт з волоськими горіхами - фото крок 3
Готовий горіховий бісквіт дістаньте з печі і остудіть. Розріжте ниткою на дві частини. Повапните коржі кремом, з'єднайте їх.
бісквітний торт з волоськими горіхами - фото крок 4
Частину горіхів подрібніть в блендері. Посипте ними торт по всій поверхні. Поставте готовий десерт в холодильник, щоб він просочився, крем Agusta.

Схожі рецепти