Бісквітний торт з волоськими горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Багато обходять стороною бісквітні торти, так як не хочуть морочитися з випічкою коржів такого плану. Але насправді все набагато легше, ніж здається на перший погляд.
Якщо вам стало цікаво, як приготувати бісквітний торт з волоськими горіхами, прочитайте цей рецепт. Тортик готується дуже просто і швидко. Приголомшливий смак і аромат, а також захоплені відгуки ваших гостей вам забезпечені.
- Цукор - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Горіхи - 1 Склянка
- Яйця - 4 штуки
- Крем - 1 Склянка (крем)
- Цукор - 3 Ст. Ложки (крем)
- Горіхи - 5 Ст. Ложок (для посилки)
- Розпушувач - 1/2 Ст. Ложки
Насамперед вам необхідно замісити тісто для горіхового бісквіту. Для цього збийте на максимальній потужності міксера яйця, борошно, цукор і розпушувач, додавши до інгредієнтів стакан дрібно нарізану волоських горіхів.
З отриманого тесту випікайте корж при температурі 180 градусів, поки він повністю не пропечеться. Тим часом приготуйте крем. Для цього збийте сметану з цукром до щільної маси.
Готовий горіховий бісквіт дістаньте з печі і остудіть. Розріжте ниткою на дві частини. Повапните коржі кремом, з'єднайте їх.
Частину горіхів подрібніть в блендері. Посипте ними торт по всій поверхні. Поставте готовий десерт в холодильник, щоб він просочився, крем Agusta.