Рецепт Бісквітний торт з горіхами фото

Бісквітний торт з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Молочні продукти , Яйця , Горіхи , Арахіс , Згущене молоко
Для дітей , На святковий стіл , День народження
Випічка , Торти , Бісквітний торт
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тут я покажу, як приготувати бісквітний торт з горіхами. Це класичний бісквіт з ніжним кремом і арахісової обсипанням. Ці ласощі прикрасить будь-який святковий стіл і точно сподобається вашим гостям.

Опис приготування:

За бажанням арахіс тут можна замінити на волоський горіх. Але волоський горіх краще не подрібнювати в борошно, а зробити ножем або блендером дрібну крихту, яку потім нанести на торт.

Якщо ви хочете додати в торт додатковий смак, то горіхову борошно можна додати в крем, а зверху прикрасити торт будь-якої глазур'ю, заливкою, фруктами або ягодами.

  • Куряче яйце - 4 штуки
  • Молоко згущене - 380 грам(1 банку)
  • Арахіс - 100 грам
  • Цукровий пісок - 120 грам
  • Борошно пшеничне - 120 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
бісквітний торт з горіхами - фото крок 1
Насамперед вимийте яйця і відокремте жовтки від білків. Спочатку нам знадобляться жовтки. Їх соедінітіе з половиною цукру (60 г) і добре збийте. Найзручніше це робити блендером або можна скористатися виделкою.
бісквітний торт з горіхами - фото крок 2
Охолоджені білки збийте в окремому посуді в густу піну. Щоб вони збили добре, візьміть велику і суху посуд. Коли білкова піна стане щільною, додайте до неї цукор, що залишився і знову збийте.
бісквітний торт з горіхами - фото крок 3
Наступним кроком з'єднайте жовтки з білками. Перемішуйте їх обережно, щоб не збити обсяг білків. Туди ж засипте борошно і збийте все блендером на мінімальній швидкості. У змащену олією і присипану борошном форму викладіть тісто і поставте в розігріту до 180 градусів духовку.
бісквітний торт з горіхами - фото крок 4
Випікати бісквіт потрібно 25 хвилин. Коли він буде готовий, його потрібно повністю остудити, а потім розрізати на 3 коржа. Приготуйте крем, збивши вершкове масло зі згущеним молоком, і промажте їм коржі, викладаючи їх один на інший. Боки торта теж промажьте кремом.
бісквітний торт з горіхами - фото крок 5
Останній етап - це горіхи. Підсушіть на сковороді несолоний арахіс і очистіть його від лушпиння. Тепер горіхи потрібно подрібнити в муку за допомогою кавомолки. При бажанні можна робити це блендером, щоб отримати більшу горіхову крихту. Арахісової борошном або крихтою посипте верхівку торта рівномірним шаром, а також обробіть крихтою боки торта. Залиште торт на годину просочитися і потім подавайте до столу.

Схожі рецепти