Рецепт Бісквіт зі смородиновим варенням фото

Бісквіт зі смородиновим варенням
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На швидку руку , Десерт
Випічка , Пироги , Бісквіт
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Домашню випічку любить кожен і найпростіше господині побалувати своїх близьких або гостей випічкою на швидку руку. Наприклад, бісквіт зі смородиновим варенням - швидко, смачно і просто.

Опис приготування:

Менше години і ви побалуєте гостей і домашніх дивним, простим і смачним домашнім ласощами. Такий бісквіт зі смородиновим варенням виходить не тільки смачний, але і гарний в розрізі. Якщо хочете зробити бісквіт з кремом - можете змастити середину навіть звичайним джемом або приготувати будь-який крем на смак. Родзинка цієї домашньої випічки в тому, що для неї не потрібен крем, оскільки варення в тесті дає свій незвичайний смак.

  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 1 склянок
  • Кефір - 1 склянок
  • Варення смородинове - 1 склянок
  • Борошно - 2, 5 склянки
  • Сода - 1 чайних ложок
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложок
бісквіт зі смородиновим варенням - фото крок 1
1. Бісквіт на кефірі готується традиційним способом. Для початку потрібно збити яйця (в venchika допомоги або міксером). Маса повинна вийти пенообразной. Поступово вводимо цукор і продовжуємо збивати.
бісквіт зі смородиновим варенням - фото крок 2
2. Вводимо смородинове варення і продовжуємо збивати. Варення може бути абсолютно будь-який на ваш смак. Я в цей раз захотіла гостей побалувати красивим бісквітом і незвичайним смаком, який дає смородина.
бісквіт зі смородиновим варенням - фото крок 3
3. Додаємо борошно і збиваємо до тих пір, поки не розчиняться всі грудочки.
бісквіт зі смородиновим варенням - фото крок 4
4. І в самому кінці вводимо соду. Гасити її не потрібно, оскільки в кислому дієти середовищі вона гаситься сама. Перемішуємо масу і виливаємо в змащену форму. Краще, якщо форма буде круглою.
бісквіт зі смородиновим варенням - фото крок 5
5. Отриманий бісквіт зі смородиновим варенням повинен охолонути, після чого його можна буде дістати з форми. Якщо є бажання, його можна розрізати і змастити будь-яким кремом (вершковим, заварним або навіть звичайним густим джемом). Я ж залишила його в первісному вигляді, оскільки в тісто поклала досить варення.
бісквіт зі смородиновим варенням - фото крок 6
6. Нарізаємо на шматочки і подаємо до чаю. Смачного!

Схожі рецепти