Рецепт Банановий капкейк фото

Банановий капкейк
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Борошно , Молочні продукти , Фрукти , Яйця , Вершкове масло , Банан
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Капкейк
Кількість порцій: 12
Час приготування: 50 хв.

Ви коли-небудь пробували випічку на основі банана? У неї очен приємна текстура. Пропоную вам дізнатися, як приготувати банановий капкейк. Ця випічка вас підкорить простотою приготування і смаком.

Опис приготування:

Приблизно з такого ж тіста готується популярний в Америці банановий хліб. Але я вирішила використовувати це прекрасне тісто з вологою сумішшю для ароматних солодких капкейков. І треба сказати, що випічка вийшла відмінна: ароматна і пишна.

Що стосується крему для прикраси, то варіантів приготування маса. Я зупинилася на найпростішому.

  • Борошно - 180 грам
  • Цукор - 90 грам
  • Пекарський порошок - 1 Чайна ложка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Вершкове масло - 110 грам (м'яке)
  • Бананове пюре - 180 грам(+ банан для прикраси)
  • Яйця - 2 штуки
  • Ванілін - За смаком
  • Пекан подрібнений - 30 грам (або волоський горіх)
  • Крем вершковий або сирний - За смаком (для прикраси)
банановий капкейк - фото крок 1
Очистіть банани і розімніть їх в пюре (має вийти 160 г). У мисці з'єднайте борошно, соду, Пекарський порошок, цукор і сіль. Відведіть туди бананове пюре, яйця, м'яке масло, ванілін. Перемішайте до однорідності.
банановий капкейк - фото крок 2
Духовку розігрійте до 180 градусів. Горіхи подрібнити і додайте в тісто.
банановий капкейк - фото крок 3
У формочку для кексів (12 штук) покладіть паперові вкладиші і заповніть їх тестом на 3/4. Випікайте від 25 до 30 хвилин. Готовність перевірте дерев'яною шпажкою.
банановий капкейк - фото крок 4
Готовим кексів дозвольте охолонути. Приготуйте будь-який крем. Я беру вершковий сир і перемішую його з цукром. Прикрасьте капкейкі кремом і кружечками бананів.

Схожі рецепти