Ажурні млинці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочеться чогось незвичайного, дізнайтеся, як приготувати ажурні млинці. Звичайний рецепт з незвичайним результатом, адже кожен приготований млинець, як справжній витвір мистецтва!
Ажурні млинці виходять дуже красивими, адже ви самі придумуєте і створюєте неповторні форми для кожного з них. Млинці подаються до столу зі сметаною, варенням або джемом, як вам більше подобається. Вдалого приготування!
- Молоко - 200 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 50 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль і цукор - За смаком
Вливаємо в миску молоко і рослинне масло, vbivaem яйця. Засипаємо просіяне борошно, додаємо трохи солі і цукру. Замішуємо однорідне тісто.
Переливаємо тісто в пляшечку з тонким горлом.
Розігріваємо на сковороді трохи олії ... І починаємо творити! Вливаємо тісто на сковороду візерунками, випікаємо ажурні млинці.
Обсмажуємо млинці з двох сторін до красивого рум'яного кольору.
Смачного!