Arepa
(покроковий рецепт з фото)
У кухні будь-якого народу є свої національні страви. Сьогодні ми поговоримо про традиційні коржиках Колумбії і Венесуели. Я розповім вам, як приготувати арепа швидко і просто.
Такі коржі підійдуть до будь-якої трапези замість звичного нам хліба. Їх готують з овочами, м'ясом, рибою, яйцями і багатьом іншим, все залежить від регіону. Важливо відмітити, що такі коржі потрібно їсти гарячими, т.К. Потім вони втрачають весь свій смаковий "шарм" . Смачного!
- Біла кукурудзяна мука - 2 склянки
- Молодий сир - 150 грам (адигескій)
- Вершкове масло - 70 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Тепла вода - 1, 5 склянки
1
У мисці змішайте борошно, натертий на дрібній тертці сир і сіль. Сформуйте гірку, зробіть в ній поглиблення.
2
Далі влийте воду і перемішуйте до однорідного стану, поступово додаючи по шматочку м'якого масла. Залиште отримане тісто на 15-20 хвилин.
3
Далі розділіть тісто на 6 lépések, скачайте їх в кулю і розкачати кожну товщиною 5 мм. Потім обсмажте коржі на сковороді з маслом по 3 хвилини з кожного боку.
4
Тим часом розігрійте духовку до 200 градусів і перекладіть коржі на гарячий деко, випікайте 5-7 хвилин.