Журавлина з цукром
(покроковий рецепт з фото)
Журавлина з цукром - відмінна заготовка на зиму. Готувати її дуже просто. Приготування займає менше години.
Для початку беремо журавлину. Гарненько її промиваємо, очищаємо від сміття, гілочок, просушуємо. Кладемо її в глибокий посуд і подрібнюємо блендером (або м'ясорубкою або кухонним комбайном). Далі в пюре з журавлини додаємо цукор, перемішуємо. Ми залишаємо на ніч, щоб цукор повністю розчинила. Потім розливаємо по банках і зберігаємо в холодильнику. Я іноді розливаю з пластикових коробочках (такі високі - з під салатів).
Для зручності, журавлину краще перетерти перед сном, щоб залишити журавлину з цукром на ніч. Тоді приготування заготовки на зиму здасться казкою.
Хай щастить!
- Журавлина - 1 кілограм
- Цукор - 1 кілограм
Для зручності, журавлину краще перетерти перед сном, щоб залишити журавлину з цукром на ніч. Тоді приготування заготовки на зиму здасться казкою.
Хай щастить!