Рецепт Журавлина з цукром фото

Журавлина з цукром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Журавлина
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 7-9
Час приготування: 13 г. 0 хв.

Журавлина з цукром - відмінна заготовка на зиму. Готувати її дуже просто. Приготування займає менше години.

Опис приготування:

Для початку беремо журавлину. Гарненько її промиваємо, очищаємо від сміття, гілочок, просушуємо. Кладемо її в глибокий посуд і подрібнюємо блендером (або м'ясорубкою або кухонним комбайном). Далі в пюре з журавлини додаємо цукор, перемішуємо. Ми залишаємо на ніч, щоб цукор повністю розчинила. Потім розливаємо по банках і зберігаємо в холодильнику. Я іноді розливаю з пластикових коробочках (такі високі - з під салатів).

Для зручності, журавлину краще перетерти перед сном, щоб залишити журавлину з цукром на ніч. Тоді приготування заготовки на зиму здасться казкою.

Хай щастить!


  • Журавлина - 1 кілограм
  • Цукор - 1 кілограм
Для початку беремо журавлину. Гарненько її промиваємо, очищаємо від сміття, гілочок, просушуємо. Кладемо її в глибокий посуд і подрібнюємо блендером (або м'ясорубкою або кухонним комбайном). Далі в пюре з журавлини додаємо цукор, перемішуємо. Ми залишаємо на ніч, щоб цукор повністю розчинила. Потім розливаємо по банках і зберігаємо в холодильнику. Я іноді розливаю з пластикових коробочках (такі високі - з під салатів).

Для зручності, журавлину краще перетерти перед сном, щоб залишити журавлину з цукром на ніч. Тоді приготування заготовки на зиму здасться казкою.

Хай щастить!

Схожі рецепти