Жиросжигающий суп
(покроковий рецепт з фото)
Сідаючи на дієту, необхідно заздалегідь скласти правильне меню, щоб голод не застав зненацька. Меню обов'язково має бути збалансованим. Подивіться, як приготувати жиросжигающий суп.
Готувати низькокалорійний суп дуже приємно, адже тут немає нічого смаженого, а значить - менше чаду біля плити. А свіже повітря, як відомо, теж сприяє схудненню. Не забувайте про це! Наш суп містить багато овочів, зелені і спецій. Він наситить і не додасть калорій.
- Цвітна капуста - 300 грам
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Помідори - 2-3 штук
- Селера - 150 грам
- Часник - 3 зубчики
- Цибуля - 1-2 штук
- Лимон - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Куркума - За смаком
- Базилік - За смаком
- Koriandr - За смаком
- Вода - 2 L
- Сіль, перець, спеції - За смаком
Для приготування супу чистимо і моєму овочі. Білокачанну капусту шаткуємо. Розбираємо кольорову капусту на суцвіття. Морква нарізаємо тонкою соломкою або трьом на тертці. Болгарський перець нарізаємо кубиками.
У киплячу воду закладаємо спочатку кольорову капусту, а слідом і білокачанну. Далі - морква і перець. Варимо близько 10 хвилин на невеликому вогні.
Нарізаємо корінь селери. Вже він нам необхідний при схудненні! Рубаємо цибулю. Кришимо помідори. Розчавлює часник і дрібно нарізаємо.
Всі нарізані інгредієнти закладаємо в суп. Варимо хвилин 5. Після чого можна додавати спеції і сіль. Не забуваємо про лимон. Відрізаємо від нього половинку і видавлюємо в суп. Вимикаємо через 5 хвилин.
Через 10 хвилин суп можна розливати по тарілках. Зелень подайте на стіл і посипте їй суп. Приємного вам схуднення!