Жиросжигающий суп
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сідаючи на дієту, необхідно заздалегідь скласти правильне меню, щоб голод не застав зненацька. Меню обов'язково має бути збалансованим. Подивіться, як приготувати жиросжигающий суп.
Опис приготування:
Готувати низькокалорійний суп дуже приємно, адже тут немає нічого смаженого, а значить - менше чаду біля плити. А свіже повітря, як відомо, теж сприяє схудненню. Не забувайте про це! Наш суп містить багато овочів, зелені і спецій. Він наситить і не додасть калорій.
- Цвітна капуста - 300 грам
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Помідори - 2-3 штук
- Селера - 150 грам
- Часник - 3 зубчики
- Цибуля - 1-2 штук
- Лимон - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Куркума - За смаком
- Базилік - За смаком
- Koriandr - За смаком
- Вода - 2 L
- Сіль, перець, спеції - За смаком
Для приготування супу чистимо і моєму овочі. Білокачанну капусту шаткуємо. Розбираємо кольорову капусту на суцвіття. Морква нарізаємо тонкою соломкою або трьом на тертці. Болгарський перець нарізаємо кубиками.
У киплячу воду закладаємо спочатку кольорову капусту, а слідом і білокачанну. Далі - морква і перець. Варимо близько 10 хвилин на невеликому вогні.
Нарізаємо корінь селери. Вже він нам необхідний при схудненні! Рубаємо цибулю. Кришимо помідори. Розчавлює часник і дрібно нарізаємо.
Всі нарізані інгредієнти закладаємо в суп. Варимо хвилин 5. Після чого можна додавати спеції і сіль. Не забуваємо про лимон. Відрізаємо від нього половинку і видавлюємо в суп. Вимикаємо через 5 хвилин.
Через 10 хвилин суп можна розливати по тарілках. Зелень подайте на стіл і посипте їй суп. Приємного вам схуднення!