Жиросжигающий чай
(покроковий рецепт з фото)
Смачний чай з модними нині ягодами годжі.
Чай заварюємо в чайничку, даємо настоятися і п'ємо свіжоприготовленим. У ягодах годжі міститься 18 амінокислот, антиоксиданти, більше 20 корисних мікроелементів та вітамінів. Ягоди впорядкують роботу вашого кишечника.
- Липу сушать - 10 грам
- Ягоди годжі - 15 штук
- Чай чорний - 0, 5 Ст. Ложки
- Чай зелений - 0, 5 Ст. Ложки
- Апельсин - 0, 5 штуки
Для приготування напою приготуйте чорний чай, зелений чай (у мене з жасмином) і липи.
Помістіть все це в чайник і залийте окропом (800 мл).
Ягоди годжі треба промити під проточною водою. Помістіть в чашку, з якої будете пити чай.
Додайте пару часточок апельсина.
Завареним чаєм залийте ягоди годжі з апельсином. Дайте настоятися в чашці близько 10 хвилин.
Чай не вимагає цукру. Сам чай яскравий, але не гіркий. Ягоди годжі і апельсинові часточки потрібно з'їсти після того, як вип'єте чай.