Запіканка з сиру з манкою
(покроковий рецепт з фото)
Класичний рецепт запіканки із сиру з манкою - відмінний спосіб побалувати гостей і домашніх смачненьким. Рекомендую не відкладати і спробувати негайно.
Запіканка - ця страва, від якого не можуть ніколи відязикатися не тільки діти, але і дорослі. Більш того, в пам'яті багатьох, запіканка асоціюється з дитячим садом. Вона добре не тільки в гарячому, але і в холодному вигляді і відмінно поєднується разом з варенням, згущеним молоком або звичайною цукровою пудрою.
- Сир - 350 грам
- Цукор - 50 грам
- Яйця - 2 штуки
- Манна крупа - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Ізюм, чорнослив - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
1. З'єднайте сир, борошно, яйця, цукор (в тому числі ванільний), манну крупу і сіль в невеликій ємності. Ретельно перемішайте. Я збивала все міксером, так маса виходить пишніше і краще виспівує.
2. Класичний рецепт запіканки із сиру з манкою включає в себе родзинки, курагу або чорнослив. Додавайте фрукти і горіхи за своїми смаковими уподобаннями. Деякі люблять готувати запіканку з фруктами (наприклад, з бананами або полуницею).
3. Коли з'єднайте всі інгредієнти, викладіть масу у жароміцних форму для запікання.
4. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 45-60 хвилин. Слідкуйте за процесом, щоб запіканка не пригоріла, але і добре пропеклась всередині. Перевіряю я завжди звичайним способом - за допомогою сірника або ножа. По бажанню, готову запіканку можна полити згущеним молоком або варенням або просто притрусити цукровою пудрою.