Рецепт Заливний яблучний пиріг фото

Заливний яблучний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Фрукти, Яблука, Яйця, Кефір
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Солодке, Пироги

Пироги з яблуками вражають своєю різноманітністю. Здавалося б, тісто і один єдиний фрукт, що ще можна придумати? Але завжди натикаєшся на нові рецепти. А я вирішила спробувати даний варіант!

Солодка легка випічка з звичних інгредієнтів може радувати вашу сім'ю часто, адже вона швидко запікається. Тісто не дріжджове, значить, задача ще більше спрощується. Якщо вам стало цікаво, то дізнайтеся про те, як приготувати заливний яблучний пиріг на кефірі. Ідеальне доповнення до чаю.

  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Кефір - 250 мілілітрів
  • Рослинна олія - 90 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Яблуко - 3 штуки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
заливний яблучний пиріг - фото крок 1
Чисті яблука почистіть і наріжте кубиками.
заливний яблучний пиріг - фото крок 2
У глибокому посуді збийте вінчиком яйця з цукром.
заливний яблучний пиріг - фото крок 3
Потім додайте в масу масло, кефір і розпушувач. Перемішайте інгредієнти. Потім просійте борошно. Замішайте рідке тісто.
заливний яблучний пиріг - фото крок 4
Далі додайте в тісто яблука. Масу перемішайте.
заливний яблучний пиріг - фото крок 5
Форму для випічки змастіть маслом. У неї влийте тісто.
заливний яблучний пиріг - фото крок 6
Запікайте пиріг при 200 градусах протягом 40 хвилин. Подавайте випічку остигнула. Приємного чаювання!

Схожі рецепти