Заливний пиріг з варенням
(покроковий рецепт з фото)
Заливний пиріг з варенням - проста домашня випічка, що не вимагає великих витрат часу, сил і засобів. Пиріг ніжний, в міру вологий і смачний.
Пиріг називається заливним, тому, що варення заливається тестом. Варення може бути будь-яким на ваш смак і наявності в будинку. В іншому пиріг готується швидко і просто. Готовий пиріг посипте цукровою пудрою, хоча це не обов'язково. Хай щастить!
- Яйця курячі - 2 штуки
- Цукор - 100 грам
- Кефір - 150 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Варення з чорної смородини - 4 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти для приготування заливного пирога з варенням.
У миску розбийте яйця.
Всипте цукор.
Додайте розтоплене вершкове масло.
Влийте кефір, викладіть соду. Ретельно перемішайте. Можна застосувати міксер.
Всипте борошно.
Добре перемішайте всі інгредієнти. Має вийти тісто по консистенції, як на густі оладки.
У форму діаметром 18 см. Викладіть половину тіста.
За тестом розподіліть варення.
На варення викладіть решту тіста.
Випікайте пиріг у духовці, заздалегідь розігрітій до 175-180 градусів 40-45 хвилин.
Готовий пиріг дістаньте з форми, охолодитися і narež'te. Можна подавати до столу.