Заливний пиріг з тунцем
(покроковий рецепт з фото)
Багатьом знаком даний вид тесту. Готуються такі пироги, як правило, досить швидко, без особливого клопоту, а виходять смачні і ніжні. Начинка може бути найрізноманітніша, на будь-який смак!
Сьогодні пропоную приготувати заливний пиріг з тунцем. Пиріг виходить не тільки дуже смачний і ароматний, але і досить поживний. Така випічка підійде і для ситного сніданку, і для перекусу протягом дня. Інгредієнти для начинки можна міняти на свій смак, ви можете зробити начинку строго за рецептом або відкоригувати на свій розсуд. У будь-якому випадку пиріг виходить дуже вдалий, сподіваюся вам сподобається!
- Крем - 100 грам
- Майонез - 100 грам
- Яйце - 3 штуки (в тісто)
- Борошно - 150 грам
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Тунець консервований - 1 штука
- Перець солодкий - 0, 5 штуки
- Яйце - 3 штуки (варене в начинку)
- Сир - 100 грам
- Мал - 4 Ст. Ложки (вже готовий)
- Базилік - 0, 5 чайних ложки (сушений)
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Яйця і рис для начинки заздалегідь зваріть до готовності і дайте трохи охолонути.
У глибокій мисці з'єднайте сметану, майонез і три яйця. Збийте до однорідності.
Додайте борошно, розпушувач і сіль за смаком.
Перемішайте все до однорідного стану. Testo майже.
Форму для випічки змастіть маслом і присипте борошном або манкою. Заповніть дно половиною тесту.
Посипте тісто рівномірно нарізаною зеленою цибулею.
Яйця натріть на тертці або розімніть вилкою і розподіліть наступним шаром.
Зверху покладіть нарізаний невеликими кубиками болгарський перець.
На перець покладіть рівномірно відварений в підсоленій воді рис і посипте його базиліком.
З баночки тунця злийте рідину, розімніть його виделкою і покладіть наступним шаром.
Зверху посипте все невеликою кількістю тертого сиру.
Решту тіста розподіліть зверху і посипте його сиром, що залишився. Випікайте пиріг при 180 градусах близько 40 хвилин.
Заливний пиріг з тунцем готовий. Дайте йому трохи охолонути, потім наріжте на порції і подайте до столу.
Смачного!