Яблучний пиріг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.
В мультиварці особливо смачним виходить яблучний пиріг. Ніжний і ароматний, він просто тане в роті. Від величини шматочків яблук залежить, наскільки він буде соковитим. Дивіться, як приготувати пиріг!
Опис приготування:
Спочатку приготуйте тісто. Потім займіться яблуками. Щоб вони не встигли потемніти, збризніть їх лимонним соком. Для прикраси пирога можна використовувати не тільки цукрову пудру, але і різні види глазурі. Розповідаю і показую, як приготувати яблучний пиріг в мультиварці. Дивіться і запам'ятовуйте.
- Яблуко соковите - 2-3 штук
- Ванілін або ванільний цукор - 1 штука (упаковочка)
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 180 грам
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 2 склянки
- Кефір густий і жирний - 1 Склянка
- Масло rafinirovannoe - 50 мілілітрів
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1-2 Щепоток
- Імбир мелений - 1-2 Щепоток
Приготуйте всі необхідні для приготування яблучного пирога в мультиварці продукти.
Міксером в глибокій ємності збийте яйця з цукром і кефіром.
Додайте борошно і розпушувач, ще раз міксером збийте до однорідного стану.
Влийте масло рослинне, додайте ванілін, корицю, мускатний горіх і імбир. І знову міксером з'єднайте всі інгредієнти.
У яблук видаліть середцевінкі, поріжте фрукти шматочками, кубиками або часточками. Зніміть з них шкірку, якщо жорстка.
Змастіть дно каструлі мультиварки маслом, покладіть в неї яблука, залийте їх тестом. Встановіть каструлю в прилад і виберіть режим"Випічка" , час - 45-50 хвилин.
Пиріг готовий! Обережно дістаньте його, остудіть і переверніть красивою сторін вгору.
Після охолодження можна посипати пиріг цукровою пудрою. Смачного!