Яблучний пиріг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
В мультиварці особливо смачним виходить яблучний пиріг. Ніжний і ароматний, він просто тане в роті. Від величини шматочків яблук залежить, наскільки він буде соковитим. Дивіться, як приготувати пиріг!
Спочатку приготуйте тісто. Потім займіться яблуками. Щоб вони не встигли потемніти, збризніть їх лимонним соком. Для прикраси пирога можна використовувати не тільки цукрову пудру, але і різні види глазурі. Розповідаю і показую, як приготувати яблучний пиріг в мультиварці. Дивіться і запам'ятовуйте.
- Яблуко соковите - 2-3 штук
- Ванілін або ванільний цукор - 1 штука (упаковочка)
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 180 грам
- Борошно пшеничне вищого ґатунку - 2 склянки
- Кефір густий і жирний - 1 Склянка
- Масло rafinirovannoe - 50 мілілітрів
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1-2 Щепоток
- Імбир мелений - 1-2 Щепоток
Приготуйте всі необхідні для приготування яблучного пирога в мультиварці продукти.
Міксером в глибокій ємності збийте яйця з цукром і кефіром.
Додайте борошно і розпушувач, ще раз міксером збийте до однорідного стану.
Влийте масло рослинне, додайте ванілін, корицю, мускатний горіх і імбир. І знову міксером з'єднайте всі інгредієнти.
У яблук видаліть середцевінкі, поріжте фрукти шматочками, кубиками або часточками. Зніміть з них шкірку, якщо жорстка.
Змастіть дно каструлі мультиварки маслом, покладіть в неї яблука, залийте їх тестом. Встановіть каструлю в прилад і виберіть режим "випічка", час - 45-50 хвилин.
Пиріг готовий! Обережно дістаньте його, остудіть і переверніть красивою сторін вгору.
Після охолодження можна посипати пиріг цукровою пудрою. Смачного!