Рецепт «цвєтаєвський» яблучний пиріг в мультиварці фото

«цвєтаєвський» яблучний пиріг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На полуденок
Випічка, Пироги

Побалуйте своїх домочадців смачною випічкою! Приготуйте пікантний і ніжний "цвєтаєвський" яблучний пиріг. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати "цвєтаєвський" яблучний пиріг в мультиварці.

"цвєтаєвський" яблучний пиріг в мультиварці дуже смачний, начинка просто тане в роті, а нижній шар ніжний і розсипчастий. Такий пиріг чудово підійде для невеликого сімейного торжества. Ваші домочадці будуть в захваті! Якщо вам здасться, що пиріг жирнуватий, для начинки можете взяти сметану 15 % жирності, це не відіб'ється на його чудовому смаку.


  • Вершкове масло - 200 грам
  • Крем 15% - 50 грам (в тісто)
  • Борошно - 200 грам(+ 2 ст. L. В начинку)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Яблука - 3 штуки (кисло-солодкі)
  • Цукор - 1 Склянка (в начинку)
  • Яйце - 4 штуки
  • Крем 25% - 200 грам (в начинку)
  • Ванілін - За смаком (в тісто)
4. Яблука почистіть і наріжте пластинками, якомога тонше. Викладіть їх на тісто рівномірно. Акуратно вилийте поверх заливку.

Схожі рецепти