«цвєтаєвський» яблучний пиріг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Побалуйте своїх домочадців смачною випічкою! Приготуйте пікантний і ніжний "цвєтаєвський" яблучний пиріг. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати "цвєтаєвський" яблучний пиріг в мультиварці.
"цвєтаєвський" яблучний пиріг в мультиварці дуже смачний, начинка просто тане в роті, а нижній шар ніжний і розсипчастий. Такий пиріг чудово підійде для невеликого сімейного торжества. Ваші домочадці будуть в захваті! Якщо вам здасться, що пиріг жирнуватий, для начинки можете взяти сметану 15 % жирності, це не відіб'ється на його чудовому смаку.
- Вершкове масло - 200 грам
- Крем 15% - 50 грам (в тісто)
- Борошно - 200 грам(+ 2 ст. L. В начинку)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Яблука - 3 штуки (кисло-солодкі)
- Цукор - 1 Склянка (в начинку)
- Яйце - 4 штуки
- Крем 25% - 200 грам (в начинку)
- Ванілін - За смаком (в тісто)
4. Яблука почистіть і наріжте пластинками, якомога тонше. Викладіть їх на тісто рівномірно. Акуратно вилийте поверх заливку.