«цвєтаєвський» яблучний пиріг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8 - 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Побалуйте своїх домочадців смачною випічкою! Приготуйте пікантний і ніжний"Цвєтаєвський" яблучний пиріг. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати"Цвєтаєвський" яблучний пиріг в мультиварці.
Опис приготування:
"Цвєтаєвський" яблучний пиріг в мультиварці дуже смачний, начинка просто тане в роті, а нижній шар ніжний і розсипчастий. Такий пиріг чудово підійде для невеликого сімейного торжества. Ваші домочадці будуть в захваті! Якщо вам здасться, що пиріг жирнуватий, для начинки можете взяти сметану 15 % жирності, це не відіб'ється на його чудовому смаку.
- Вершкове масло - 200 грам
- Крем 15% - 50 грам (в тісто)
- Борошно - 200 грам(+ 2 ст. L. В начинку)
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Яблука - 3 штуки (кисло-солодкі)
- Цукор - 1 Склянка (в начинку)
- Яйце - 4 штуки
- Крем 25% - 200 грам (в начинку)
- Ванілін - За смаком (в тісто)
1. Борошно змішайте з розпушувачем, додайте олію, нарізане дрібними шматочками, 50 г. Сметани і ванілін. Вимісити тісто, сформуйте його в кулю і, обернувши харчовою плівкою, покладіть в холодильник.
2. Приготуйте заливку для пирога. У глибокій ємності з'єднайте яйця, цукор, що залишилася сметану і 2 ст. L. Борошна. За допомогою міксера змішайте в однорідну масу.
3. Чашу мультиварки змастіть вершковим маслом. Вийміть тісто з холодильника і розподіліть рівномірним шаром по дну чаші, роблячи бортики висотою близько 5 - 7 см.
4. Яблука почистіть і наріжте пластинками, якомога тонше. Викладіть їх на тісто рівномірно. Акуратно вилийте поверх заливку.
5. На мультиварці поставте режим «випічка» на 1 час 20 хвилин. Якщо верх пирога залишиться рідкуватий, випікайте його ще 10 хвилин. Залиште пиріг в мультиварці до повного охолодження. Це займе близько години часу. Акуратно вийміть його з чаші.
6. Остиглий пиріг посипте цукровою пудрою і тертим шоколадом. "Цвєтаєвський" яблучний пиріг в мультиварці готовий! Смачного!