«цвєтаєвський пиріг» в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Я обожнюю цей рецепт, адже він нескладний, ідеально смачний, а основа поєднується з абсолютно будь-якими ягодами або фруктами. В якості експерименту хочу запропонувати спекти пиріг в мультиварці.
Опис приготування:
Хочу представити вашій увазі простий і апетитний варіант, як приготувати"Цвєтаєвський пиріг" в мультиварці. Сьогодні він буде з грошима. Поєднання коржа, начинки і ніжною заливки - це неймовірно смачно. До того ж, сам процес абсолютно не викличе труднощів навіть у новачків на кухні. Обов'язково спробуйте повторити цей рецепт, ви і ваші близькі напевно оціните; )
- Груша - 3 штуки
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 70-100 грам
- Крем - 1 Склянка(+ 100 грам в тісто)
- Борошно - 300 грам(+ 2-3 ложки в заливку)
- Вершкове масло - 50 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. Ось такий набір інгредієнтів ми буде використовувати.
2. Для приготування тіста з'єднайте в глибокій мисці просіяне з розпушувачем борошно, щіпку солі, сметану і розтоплене вершкове масло.
3. Замісити однорідне тісто, скачайте в кульку і оберніть плівкою. Приберіть його в холодильник на годинку.
4. Охолоджене тісто викладіть в чашу мультиварки, застелену пергаментом, формуючи борту.
5. Вимийте груші, видаліть серцевину і при бажанні шкірку. Наріжте тонкими скибочками.
6. Викладіть груші на тісто. Можна додати трохи соку лимона зверху або щіпку кориці, наприклад.
7. Для приготування заливки необхідно збити до однорідності яйце, цукор, борошно, сметану.
8. Акуратно вилийте заливку в пиріг. Встановіть програму Випічка на 80 хвилин.
9. Готовий пиріг потримайте в чаші хвилин 5-10 з відкритою кришкою, після чого можна витягувати його і подавати до столу. При бажанні додатково можна присипати його цукровою пудрою.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!