Рецепт «цвєтаєвський пиріг» в мультиварці фото

«цвєтаєвський пиріг» в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Фрукти , Груша
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Я обожнюю цей рецепт, адже він нескладний, ідеально смачний, а основа поєднується з абсолютно будь-якими ягодами або фруктами. В якості експерименту хочу запропонувати спекти пиріг в мультиварці.

Опис приготування:

Хочу представити вашій увазі простий і апетитний варіант, як приготувати"Цвєтаєвський пиріг" в мультиварці. Сьогодні він буде з грошима. Поєднання коржа, начинки і ніжною заливки - це неймовірно смачно. До того ж, сам процес абсолютно не викличе труднощів навіть у новачків на кухні. Обов'язково спробуйте повторити цей рецепт, ви і ваші близькі напевно оціните; )

  • Груша - 3 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 70-100 грам
  • Крем - 1 Склянка(+ 100 грам в тісто)
  • Борошно - 300 грам(+ 2-3 ложки в заливку)
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
& Quot; Цвєтаєвський пиріг
1. Ось такий набір інгредієнтів ми буде використовувати.
& Quot; Цвєтаєвський пиріг
2. Для приготування тіста з'єднайте в глибокій мисці просіяне з розпушувачем борошно, щіпку солі, сметану і розтоплене вершкове масло.
& Quot; Цвєтаєвський пиріг
3. Замісити однорідне тісто, скачайте в кульку і оберніть плівкою. Приберіть його в холодильник на годинку.
& Quot; Цвєтаєвський пиріг
4. Охолоджене тісто викладіть в чашу мультиварки, застелену пергаментом, формуючи борту.
& Quot; Цвєтаєвський пиріг
5. Вимийте груші, видаліть серцевину і при бажанні шкірку. Наріжте тонкими скибочками.
& Quot; Цвєтаєвський пиріг
6. Викладіть груші на тісто. Можна додати трохи соку лимона зверху або щіпку кориці, наприклад.
& Quot; Цвєтаєвський пиріг
7. Для приготування заливки необхідно збити до однорідності яйце, цукор, борошно, сметану.
& Quot; Цвєтаєвський пиріг
8. Акуратно вилийте заливку в пиріг. Встановіть програму Випічка на 80 хвилин.
& Quot; Цвєтаєвський пиріг
9. Готовий пиріг потримайте в чаші хвилин 5-10 з відкритою кришкою, після чого можна витягувати його і подавати до столу. При бажанні додатково можна присипати його цукровою пудрою.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти