«цвєтаєвський пиріг» в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Я обожнюю цей рецепт, адже він нескладний, ідеально смачний, а основа поєднується з абсолютно будь-якими ягодами або фруктами. В якості експерименту хочу запропонувати спекти пиріг в мультиварці.
Хочу представити вашій увазі простий і апетитний варіант, як приготувати "цвєтаєвський пиріг" в мультиварці. Сьогодні він буде з грошима. Поєднання коржа, начинки і ніжною заливки - це неймовірно смачно. До того ж, сам процес абсолютно не викличе труднощів навіть у новачків на кухні. Обов'язково спробуйте повторити цей рецепт, ви і ваші близькі напевно оціните; )
- Груша - 3 штуки
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 70-100 грам
- Крем - 1 Склянка(+ 100 грам в тісто)
- Борошно - 300 грам(+ 2-3 ложки в заливку)
- Вершкове масло - 50 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
4. Охолоджене тісто викладіть в чашу мультиварки, застелену пергаментом, формуючи борту.
6. Викладіть груші на тісто. Можна додати трохи соку лимона зверху або щіпку кориці, наприклад.
8. Акуратно вилийте заливку в пиріг. Встановіть програму Випічка на 80 хвилин.