Насипний яблучний пиріг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і дуже простий пиріг, з яким впорається навіть дитина. Любителям яблучної ароматної випічки неодмінно рекомендую спробувати.
Приготувати насипний яблучний пиріг в мультиварці дуже просто. Випічка виходить дуже смачна і хороша як в теплому вигляді, так і в охолодженому з кулькою морозива. Нам не потрібно замішувати тісто або стежити за духовкою. Лінивий рецепт смачного пирога, неодмінно спробуйте!
- Борошно - 1 Склянка
- Крупа манна - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Розпушувач тіста - 10 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Яблуко - 3-4 штук (велике)
- Лимонний сік - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
З'єднайте борошно, манку, цукор і розпушувач. Добре перемішайте.
У яблук видаліть серцевину, за бажанням можна зняти шкірку, після чого натріть яблука на крупній тертці і збризніть соком лимона.
Чашу мультиварки застеліть пергаментом. Дно і боки змастіть вершковим маслом. У змащену чашу викладіть шар сухої суміші і розрівняйте її.
Потім викладіть шар тертих яблук.
Таким чином чергуйте шари до заповнення чаші, останнім шаром повинна бути суха суміш. У мене вийшло два яблучних шару і три шари сухої суміші.
Зверху натріть на крупній тертці вершкове масло. Випікайте на режимі "випічка" до звукового сигналу.
Насипний яблучний пиріг готовий. Дайте йому трохи охолонути, потім наріжте і подавайте до столу.
Смачного!