Рецепт Вишневий пиріг Насолода фото

Вишневий пиріг Насолода
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Ягоди, Бісквітне тісто, Вишня
Пісні страви
Для дітей, Десерт
Випічка, Пироги

Бісквіт з кремом і свіжою вишнею - це завжди смачно. Легкий і ніжний вишневий пиріг готувати просто і відносно швидко, тому дотримуйтесь рецептурі і дивуйте близьких своїми творіннями.

Чудове поєднання кислої вишні, солодкого крему і пишного бісквіта. Він називається "насолода", оскільки має дуже тонкий смак і відрізняється незвичайною ніжністю. У крем можна додати маскарпоне, який ще більше посилить смак і аромат.

  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 200 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Вершки - 250 грам
  • Маскарпоне - 250 грам
  • Вишня - 500 грам
  • Шоколад - 150 грам
вишневий пиріг Насолода - фото крок 1
1. Вишня для пирога підійде як свіжа, так і заморожена. З неї можна приготувати різні смачні десерти. Один з них - вишневий пиріг "насолода" . Готується він на основі бісквіта і крему.
вишневий пиріг Насолода - фото крок 2
2. Збиваємо яйця з цукром і додаємо борошно. Має вийти не дуже густе тісто. Виливаємо його в змащену форму і ставимо в духовку випікатися при температурі 180 градусів.
вишневий пиріг Насолода - фото крок 3
3. Коли наш бісквіт буде готовий, даємо йому охолонути і не виймаємо з форми.
вишневий пиріг Насолода - фото крок 4
4. Викладаємо на бісквіт вишні (без кісточки). Заздалегідь їх потрібно підготувати і дати стекти зайвому соку.
вишневий пиріг Насолода - фото крок 5
5. Тепер збиваємо крем: вершки і маскарпоне збиваємо з цукром до стану густої піни. Замість цукру можна використовувати цукрову пудру. Маскарпоне люблять далеко не всі, тому додайте його за бажанням.
вишневий пиріг Насолода - фото крок 6
6. Викладаємо крем зверху, рівномірно розподіляємо його по формі.
вишневий пиріг Насолода - фото крок 7
7. Посипаємо зверху тертим шоколадом, відправляємо наш вишневий пиріг "насолода" в холодильник на кілька годин.
вишневий пиріг Насолода - фото крок 8
8. Після цього дістаємо наш пиріг, нарізаємо порційно і подаємо до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти