Вишневий пиріг Насолода
(покроковий рецепт з фото)
Бісквіт з кремом і свіжою вишнею - це завжди смачно. Легкий і ніжний вишневий пиріг готувати просто і відносно швидко, тому дотримуйтесь рецептурі і дивуйте близьких своїми творіннями.
Чудове поєднання кислої вишні, солодкого крему і пишного бісквіта. Він називається "насолода", оскільки має дуже тонкий смак і відрізняється незвичайною ніжністю. У крем можна додати маскарпоне, який ще більше посилить смак і аромат.
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 200 грам
- Цукор - 200 грам
- Вершки - 250 грам
- Маскарпоне - 250 грам
- Вишня - 500 грам
- Шоколад - 150 грам
1. Вишня для пирога підійде як свіжа, так і заморожена. З неї можна приготувати різні смачні десерти. Один з них - вишневий пиріг "насолода" . Готується він на основі бісквіта і крему.
2. Збиваємо яйця з цукром і додаємо борошно. Має вийти не дуже густе тісто. Виливаємо його в змащену форму і ставимо в духовку випікатися при температурі 180 градусів.
3. Коли наш бісквіт буде готовий, даємо йому охолонути і не виймаємо з форми.
4. Викладаємо на бісквіт вишні (без кісточки). Заздалегідь їх потрібно підготувати і дати стекти зайвому соку.
5. Тепер збиваємо крем: вершки і маскарпоне збиваємо з цукром до стану густої піни. Замість цукру можна використовувати цукрову пудру. Маскарпоне люблять далеко не всі, тому додайте його за бажанням.
6. Викладаємо крем зверху, рівномірно розподіляємо його по формі.
7. Посипаємо зверху тертим шоколадом, відправляємо наш вишневий пиріг "насолода" в холодильник на кілька годин.
8. Після цього дістаємо наш пиріг, нарізаємо порційно і подаємо до столу. Приємного чаювання!