Рецепт Вишневий торт «насолода» фото

Вишневий торт «насолода»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Молочні продукти , Вишня
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти , Бісквіт
Кількість порцій: 8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Назва тортика говорить сама за себе. Ніжний повітряний сметанний крем з ягодами вишні, на шоколадних коржах, просочених солодким сиропом ... Цей тортик легко можна приготувати вдома, дивіться рецепт!

Опис приготування:

Щоб тортик був вологим і соковитим, обов'язково просочіть коржі сиропом. Сироп можна зробити самостійно, змішавши кип'ячену воду і цукрову пудру в будь-якій пропорції, або використовувати готові сиропи, вони продаються в супермаркетах.

  • Яйце - 2 штуки
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Масло rafinirovannoe - 7 Ст. Ложок
  • Какао-порошок - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 120 грам
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка (з гіркою)
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вишня - 200 грам
  • Крем - 500 грам
  • Загущувач вершків - 1 штука (на упаковці вказано, на яку вагу сметани або вершків, беріть на 500 г. Сметани)
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
  • Шматочок шоколаду - 20 грам (для посипання тортика)
вишневий торт
Підготуйте продукти для бісквіта. Продукти для крему нехай полежать в холодильнику.
вишневий торт
Віночком або міксером змішайте цукор і яйця до збільшення маси в об'ємі. Влийте молоко і масло. Перемішайте.
вишневий торт
Введіть просіяне борошно, какао і розпушувач. Перемішайте до однорідного стану.
вишневий торт
Тісто виходить некрутим, я б сказала - рідкуватим. Перелийте в чашу мультиварки (попередньо змастіть маслом форму) і випікайте 45 хвилин в режимі"Випічка" .
вишневий торт
Готовий бісквіт вийміть з каструлі мультиварки і остудіть повністю.
вишневий торт
Поки бісквіт остигає, підготуємо продукти для крему: сметана найвищої жирності, яку знайдете (у мене 21%), загущувач вершків (упаковка розрахована на 500 г. Вершків), цукрова пудра і вишні без кісточок.
вишневий торт
Сметану збивайте міксером з загустителем вершків, після введіть цукрову пудру. Доведіть масу до утворення щільного крему.
вишневий торт
Крем готовий!
вишневий торт
Остиглий бісквіт розрізати на два коржі. Кожен просочіть сиропом. На нижній корж викладіть частина крему, зверху - вишні, розрівняйте.
вишневий торт
Накрийте другим бісквітом, змастіть кремом боки і верх торта.
вишневий торт
Прикрасьте торт на ваш розсуд. У мене шматочок шоколаду з горіхами, я натерла його на тертці великої прямо над тортиком. Із залишків крему я зробила квіточки. Надішліть тортик на 2-3 години в холодильник.

Схожі рецепти