Рецепт Торт «насолода» фото

Торт «насолода»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Фрукти
Дієтичне харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування торта"Насолоди" - для любителів легких, повітряних, танули в роті десертів. Такий торт стане справжньою прикрасою Вашого столу!

Опис приготування:

По суті, даний торт нагадує суфле. Саме тому він виходить дуже ніжним, але при цьому він вимагає певної вправності, щоб шари вийшли рівними і не змішалися. Для приготування торта"Насолода" я обожнюю використовувати вишню (більш кислу) і полуницю (вона солодша) - виходить дуже пікантне поєднання.

  • Печиво бісквітне - 250 грам
  • Крем - 150 грам
  • Желатин - 40 грам
  • Вишня - 200 грам
  • Полуниця - 150 грам
  • Яйця - 6 штук
  • Цукор - 1, 5 склянки
  • Ванілін - 2 грами
торт
Розчини желатину. Подрібніть печива в блендері, додаємо потім сметану і желатин до печива, розподіляємо по дну форми.
торт
У блендері подрібнюємо полуницю і вишню разом. Жовтки відділяємо від білків і збиваємо з цукром.
торт
Змішуємо ягідну масу зі збитими жовтками, додаємо залишився желатин. Викладаємо масу поверх печива, відправляємо в холодильник, щоб загусло.
торт
Поки перший шар застигає, збиваємо гарненько білки, додаємо до них желатин. Потім цю масу викладаємо поверх першого ягідного шару і даємо загуснути.
торт
Прикрашаємо торт тертим шоколадом і кондитерськими прикрасами.
торт
Також можна перед подачею прикрасити вишнями цукровими.
От і все! Наш торт"Насолода" готовий! Даємо постояти йому в холодильнику і подаємо з чаєм до столу. Смачного)

Схожі рецепти