Торт «насолода»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування торта"Насолоди" - для любителів легких, повітряних, танули в роті десертів. Такий торт стане справжньою прикрасою Вашого столу!
Опис приготування:
По суті, даний торт нагадує суфле. Саме тому він виходить дуже ніжним, але при цьому він вимагає певної вправності, щоб шари вийшли рівними і не змішалися. Для приготування торта"Насолода" я обожнюю використовувати вишню (більш кислу) і полуницю (вона солодша) - виходить дуже пікантне поєднання.
- Печиво бісквітне - 250 грам
- Крем - 150 грам
- Желатин - 40 грам
- Вишня - 200 грам
- Полуниця - 150 грам
- Яйця - 6 штук
- Цукор - 1, 5 склянки
- Ванілін - 2 грами
Розчини желатину. Подрібніть печива в блендері, додаємо потім сметану і желатин до печива, розподіляємо по дну форми.
У блендері подрібнюємо полуницю і вишню разом. Жовтки відділяємо від білків і збиваємо з цукром.
Змішуємо ягідну масу зі збитими жовтками, додаємо залишився желатин. Викладаємо масу поверх печива, відправляємо в холодильник, щоб загусло.
Поки перший шар застигає, збиваємо гарненько білки, додаємо до них желатин. Потім цю масу викладаємо поверх першого ягідного шару і даємо загуснути.
Прикрашаємо торт тертим шоколадом і кондитерськими прикрасами.
Також можна перед подачею прикрасити вишнями цукровими.
От і все! Наш торт"Насолода" готовий! Даємо постояти йому в холодильнику і подаємо з чаєм до столу. Смачного)
От і все! Наш торт"Насолода" готовий! Даємо постояти йому в холодильнику і подаємо з чаєм до столу. Смачного)