Рецепт Вишневий бісквітний торт фото

Вишневий бісквітний торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Ягоди , Молочні продукти , Вишня
Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Десерти , Крем , Торти , Бісквіт
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Щоб навчитися пекти торт самостійно, треба зіпсувати не один пакет продуктів. Але вони, хто добилися мети, будуть винагороджені смаком. Ось, як приготувати вишневий бісквітний торт.

Опис приготування:

Готувати торти завжди складно. biskvitnиe - тим більше! Секрет гарного торта полягає в правильно приготованому коржі. Потрібно планомірно і точно змішувати інгредієнти, щоб все було гармонійно. Тільки тоді бісквіт буде м'яким і повітряним.

  • Борошно - 2 склянки (вищий сорт)
  • Яйця - 6 штук
  • Вишня - 200 грам
  • Цукор - 3 склянки
  • Какао - 4 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 штука
  • Крем - 800 грам
  • Шоколад - 100 грам
вишневий бісквітний торт - фото крок 1
Почнемо з самого головного. Відокремлюватимемо білки від жовтків. Збиваємо білки в міцну піну. Обережно всипаємо 2 склянки цукру, не перестаючи збивати. Додаємо яєчні жовтки один за іншим. Весь цей час збиваємо! потім додаємо 4 столові ложки какао і перемішуємо. Тільки після цього повільно всипаємо борошно через сито, збиваючи масу міксером. Додаємо розпушувач, знову все перемішуємо.
вишневий бісквітний торт - фото крок 2
Для випікання бісквітних коржів нам просто необхідна формочка, інакше бісквіт не підніметься. Форму застилає пергаментним папером, змащеній маслом. Духовку нагріваємо до 180 градусів. Виливаємо тісто в форму і ставимо в духовку приблизно на годину.
вишневий бісквітний торт - фото крок 3
Приступаємо до приготування крему. Для цього беремо сметану і 1 склянка цукру. Змішуємо і збиваємо до тих пір, поки маса не стане повітряної. Ставимо крем в холодильник.
вишневий бісквітний торт - фото крок 4
За часом дістаємо наш бісквітний корж, ділимо його на 2 частини. Один корж у нас буде 2 см., другий тонший. Його ми розріжемо на кубики. Це буде верхня частина торта.
вишневий бісквітний торт - фото крок 5
Відокремлюємо вишню від кісточок. Можна взяти заморожені ягоди. Тоді їх потрібно розморозити, слив воду з соком. Змащуємо корж сметанним кремом. Викладаємо зверху вишні. Тепер беремо наші шматочки від другого коржа. Вмочуємо їх в крем і викладаємо поверх вишень конусоподібно. На них кладемо вишні, змащуємо все кремом.
вишневий бісквітний торт - фото крок 6
Тепер останній штрих. Кладемо залишилися вишні поверх торта. Беремо шоколадку, розтоплюємо її в посудині. Обережно заливаємо нею наш торт. Зверху посипаємо горіховими пелюстками. Торт готовий! Подавати з чаєм!

Схожі рецепти