Рецепт Випічка з морквою фото

Випічка з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Овочі , Морква
Дієтичне харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Незважаючи на те, що морква є коренеплодом і овочем, її часто використовують в десертах і випічці. Солодкі плоди радують не тільки своїм смаком, але і кольором, а також користю. Перевірте це самі.

Опис приготування:

Рецепт вийшов оригінальним і яскравим. Його точно можна подавати на свято або вечір з друзями завдяки красивому оформлення. Зверху на бісквіті буде крем-чіз. А аромат вас просто зведе з розуму. Тому вам обов'язково треба дізнатися про те, як приготувати випічку з морквою, а саме - пиріг з кремом.

  • Морква - 250 грам(150 г - для бісквіта, 100 г - для прикраси)
  • Цукор - 230 грам(180 г - в бісквіт, 50 г - в вершках)
  • Борошно пшеничне - 165 грам
  • Розпушувач - 8 грам
  • Молоко - 75 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Цукрова пудра - 70 грам
  • Вода - 40 мілілітрів(20 мл - в бісквіт, 20 мл - для прикраси)
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Яйце - 2 штуки
  • Яєчний жовток - 1 штука
  • Лимонний екстракт - 2 краплі
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Імбир мелений - 1 Чайна ложка
  • Сир - 170 грам
випічка з морквою - фото крок 1
Спочатку приготуйте тісто. У глибокій мисці збийте яйця, 90 г цукру і яєчний жовток протягом 10 хвилин міксером на максимальній швидкості.
випічка з морквою - фото крок 2
Морква для бісквіта почистіть, промийте і крупно натріть.
випічка з морквою - фото крок 3
У сотейнику доведіть до кипіння цукор, що залишився для бісквіта і воду.
випічка з морквою - фото крок 4
Після появи карамельного кольору додайте в воду рослинного масло. Відразу перемішайте. Потім додайте моркву. Варіть суміш протягом 5 хвилин на повільному вогні.
випічка з морквою - фото крок 5
В цей час в іншому посуді перемішайте разом корицю, розпушувач, борошно і імбир.
випічка з морквою - фото крок 6
Тепер в збиту яєчну масу всипте суху суміш.
випічка з морквою - фото крок 7
Потім влийте молоко. Все ретельно перемішайте.
випічка з морквою - фото крок 8
Далі додайте моркву з карамеллю. Перемішайте тісто. Влийте його в круглу форму для випічки з пергаментом.
випічка з морквою - фото крок 9
Випікайте бісквіт при 150 градусах протягом 40-50 хвилин в духовій шафі.
випічка з морквою - фото крок 10
Міксером збийте сир, вершкове масло і цукрову пудру до єдиної консистенції. В кінці додайте лимонний екстракт. Перемішайте.
випічка з морквою - фото крок 11
Морква для прикраси почистіть і наріжте тонкою соломкою за допомогою овочерізки.
випічка з морквою - фото крок 12
У сотейнику доведіть до кипіння воду з цукром. Варіть в ній морква протягом 7-10 хвилин на невеликому вогні.
випічка з морквою - фото крок 13
Остиглий бісквіт прикрасьте кремом і трояндочками з моркви. Приємного чаювання!

Схожі рецепти