Вершкові сирники
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
Сирники - блюдо дуже просте і домашнє. Приготувати їх може навчитися будь-яка господиня. Вершкові сирники виходять ніжними і соковитими. Їх можна їсти просто так, без нічого. Дуже смачно!
Опис приготування:
Такі сирники смачні самі по собі. Але їх так само можна подати зі сметаною, джемом або згущеним молоком. Навіть якщо діти не люблять сир, то у вигляді сирників з'їдять із задоволенням. Пригощайтеся і ви!
- Сир - 350 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 1 склянок
- Сода - 1 Щепоток
Сир бажано протерти через сито. Збийте його з цукром і яйцями. Додайте в тісто розтоплене вершкове масло, соду і борошно. Все перемішайте.
Ложкою викладайте невелику кількість тіста в борошно і рукою формуйте невеликі коржі.
Обсмажте їх з двох сторін.
Смачного!