Вершкові сирники
(покроковий рецепт з фото)
Сирники - блюдо дуже просте і домашнє. Приготувати їх може навчитися будь-яка господиня. Вершкові сирники виходять ніжними і соковитими. Їх можна їсти просто так, без нічого. Дуже смачно!
Такі сирники смачні самі по собі. Але їх так само можна подати зі сметаною, джемом або згущеним молоком. Навіть якщо діти не люблять сир, то у вигляді сирників з'їдять із задоволенням. Пригощайтеся і ви!
- Сир - 350 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 100 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Борошно - 1 склянок
- Сода - 1 Щепоток
Сир бажано протерти через сито. Збийте його з цукром і яйцями. Додайте в тісто розтоплене вершкове масло, соду і борошно. Все перемішайте.
Ложкою викладайте невелику кількість тіста в борошно і рукою формуйте невеликі коржі.
Обсмажте їх з двох сторін.
Смачного!