Рецепт Вегетаріанський буряк фото

Вегетаріанський буряк
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , Для дітей
Борщ , Супи
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Не просто смачний борщ, а дуже смачний, навіть не дивлячись на відсутність м'яса. Прекрасно підійде для поста або дитячого харчування старшого віку.

Опис приготування:

Для борщу потрібно зварити смачний ароматний бульйон з картоплі і коріння, спецій (лаврушка, горошок). Додати смажені овочі. Проварити все і готово!

  • Вода - 2-3 літрів
  • Буряк - 1-3 штук (розмір)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Картопля - 5-7 штук
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Корінь петрушки - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком (перець горошком, перець мелений духмяний, koriandr, базилік, паприка)
  • Зелень - За смаком
  • Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
вегетаріанський буряк - фото крок 1
Приготуйте продукти для борщу. Використовуйте улюблені спеції і коріння.
вегетаріанський буряк - фото крок 2
Очистіть овочі. Поріжте цибулю півкільцями. Буряк і моркву натріть на крупній квадратної тертці. Воду для супу поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
вегетаріанський буряк - фото крок 3
Смажте овочі на рослинному маслі до м'якості, прикрийте кришкою сковороду.
вегетаріанський буряк - фото крок 4
Очищену картоплю по ріжте не великими кубиками.
вегетаріанський буряк - фото крок 5
Проваріть картопля з корінням і лаврушкой 25 хвилин. Додати сіль за смаком.
вегетаріанський буряк - фото крок 6
Коли овочі будуть готові, додайте томатну пасту і прожарьте хвилинку.
вегетаріанський буряк - фото крок 7
Підготуйте спеції і часник для заправки борщу.
вегетаріанський буряк - фото крок 8
Видаліть з бульйону коріння. Заправте суп смаженими овочами з томатом, зеленню, часником і спеціями і проваріть п'ять хвилин.
вегетаріанський буряк - фото крок 9
Вегетаріанський борщ готовий! Найсмачніше стає, коли трохи настоїться. Приємного!

Схожі рецепти