Вегетаріанський буряк
(покроковий рецепт з фото)
Не просто смачний борщ, а дуже смачний, навіть не дивлячись на відсутність м'яса. Прекрасно підійде для поста або дитячого харчування старшого віку.
Для борщу потрібно зварити смачний ароматний бульйон з картоплі і коріння, спецій (лаврушка, горошок). Додати смажені овочі. Проварити все і готово!
- Вода - 2-3 літрів
- Буряк - 1-3 штук (розмір)
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Картопля - 5-7 штук
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Корінь петрушки - 1 штука
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком (перець горошком, перець мелений духмяний, koriandr, базилік, паприка)
- Зелень - За смаком
- Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
Приготуйте продукти для борщу. Використовуйте улюблені спеції і коріння.
Очистіть овочі. Поріжте цибулю півкільцями. Буряк і моркву натріть на крупній квадратної тертці. Воду для супу поставте на вогонь і доведіть до кипіння.
Смажте овочі на рослинному маслі до м'якості, прикрийте кришкою сковороду.
Очищену картоплю по ріжте не великими кубиками.
Проваріть картопля з корінням і лаврушкой 25 хвилин. Додати сіль за смаком.
Коли овочі будуть готові, додайте томатну пасту і прожарьте хвилинку.
Підготуйте спеції і часник для заправки борщу.
Видаліть з бульйону коріння. Заправте суп смаженими овочами з томатом, зеленню, часником і спеціями і проваріть п'ять хвилин.
Вегетаріанський борщ готовий! Найсмачніше стає, коли трохи настоїться. Приємного!