Варення з винограду
(покроковий рецепт з фото)
Варення з винограду - це незвичайне ласощі до чаю, прекрасний наповнювач в пироги і просто дуже смачне і корисне частування! Зустрічайте легкий покроковий рецепт варення з винограду!
Вам буде потрібно: 1 кілограм ягід винограду, 1, 2 кілограма цукру, 1 склянка води.
Şag1: Виноград добре промити, ягоди від'єднати від гілочок. Опустити в гарячу воду на пару хвилин.
КРОК 2: Виноград залити гарячим цукровим сиропом. Потім варити 20 хвилин на слабкому вогні. Потім відставити і дати настоятися 6-8 годин.
Шаг3: потім варити 40 хвилин.
Шаг4: Дати охолонути і далі відокремити ягоди від сиропу через друшляк і розкласти по заготовленим банкам.
Şag5: Сироп поварити ще 15 хвилин і залити їм ягоди в банках.
Shag6: банки закупорити, перевернути і залишити на добу в сухому, теплому місці під ковдрою.
Варення з винограду найкраще варити з зеленого винограду. Однак, обов'язково вибирайте більш стиглий і солодкий виноград!
Бажаю удачі!
- Виноград - 1 кілограм
- Цукор - 5 склянок
- Вода - 4, 5 склянки
Şag1: Виноград добре промити, ягоди від'єднати від гілочок. Опустити в гарячу воду на пару хвилин.
КРОК 2: Виноград залити гарячим цукровим сиропом. Потім варити 20 хвилин на слабкому вогні. Потім відставити і дати настоятися 6-8 годин.
Шаг3: потім варити 40 хвилин.
Шаг4: Дати охолонути і далі відокремити ягоди від сиропу через друшляк і розкласти по заготовленим банкам.
Şag5: Сироп поварити ще 15 хвилин і залити їм ягоди в банках.
Shag6: банки закупорити, перевернути і залишити на добу в сухому, теплому місці під ковдрою.
Варення з винограду найкраще варити з зеленого винограду. Однак, обов'язково вибирайте більш стиглий і солодкий виноград!
Бажаю удачі!