Торт з джемом
(покроковий рецепт з фото)
Гармонійне поєднання розсипчастих коржів з смачним полуничним джемом. Записуйте рецепт, як приготувати торт з джемом. Нічого надскладного тут не буде, так що просто уважно читайте!
Такий торт можна готувати не тільки з полуничним джемом, але і з будь-яким іншим теж буде смачно. Готується торт досить просто і швидко. Його можна приготувати заздалегідь і поставити в холодильник просочуватися на день-два, від цього він стане тільки смачніше. Спробуємо приготувати.
- Борошно - 250 грам
- Олія - 200 грам
- Цукор - 150 грам
- Ванільний цукор - 1 штука (пакетик; 5г в тісто)
- Жовток - 2 штуки
- Сода - 1 щіпка
- Оцет - За смаком
- Джем - За смаком
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Молоко - 2 Ст. Ложки
1. Беремо всі необхідні продукти для приготування. Борошно обов'язково просіваємо, щоб вона збагатилася киснем, так випічка буде легшою.
2. У миску насипаємо борошно, додаємо 130 грам цукру, ванільний цукор. Масло заздалегідь відправляємо в холодильник, а потім натираємо на крупній тертці 180 грам, додаємо жовтки і соду, гаситься оцтом. Замішуємо тісто, після чого загортаємо його в плівку і ставимо в холодильник на півгодини.
3. Після закінчення часу дістаємо тісто, поділяємо його на 4 частини.
4. Кожну частину розгортаємо в корж товщиною не більше 5 міліметрів. Кожен корж відправляємо в розігрітий до 200 градусів духовку до готовності.
5. Готові коржі промазуємо полуничним джемом. Для глазурі змішуємо какао, молоко, 20 грам цукру і 20 грам масла. Ставимо все на вогонь, варимо до розчинення. Поливаємо глазур'ю верх торта і відправляємо в холодильник на ніч.