Рецепт Торт з джемом фото

Торт з джемом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Пісочне тісто
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Гармонійне поєднання розсипчастих коржів з смачним полуничним джемом. Записуйте рецепт, як приготувати торт з джемом. Нічого надскладного тут не буде, так що просто уважно читайте!

Опис приготування:

Такий торт можна готувати не тільки з полуничним джемом, але і з будь-яким іншим теж буде смачно. Готується торт досить просто і швидко. Його можна приготувати заздалегідь і поставити в холодильник просочуватися на день-два, від цього він стане тільки смачніше. Спробуємо приготувати.

  • Борошно - 250 грам
  • Олія - 200 грам
  • Цукор - 150 грам
  • Ванільний цукор - 1 штука (пакетик; 5г в тісто)
  • Жовток - 2 штуки
  • Сода - 1 щіпка
  • Оцет - За смаком
  • Джем - За смаком
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
торт з джемом - фото крок 1
1. Беремо всі необхідні продукти для приготування. Борошно обов'язково просіваємо, щоб вона збагатилася киснем, так випічка буде легшою.
торт з джемом - фото крок 2
2. У миску насипаємо борошно, додаємо 130 грам цукру, ванільний цукор. Масло заздалегідь відправляємо в холодильник, а потім натираємо на крупній тертці 180 грам, додаємо жовтки і соду, гаситься оцтом. Замішуємо тісто, після чого загортаємо його в плівку і ставимо в холодильник на півгодини.
торт з джемом - фото крок 3
3. Після закінчення часу дістаємо тісто, поділяємо його на 4 частини.
торт з джемом - фото крок 4
4. Кожну частину розгортаємо в корж товщиною не більше 5 міліметрів. Кожен корж відправляємо в розігрітий до 200 градусів духовку до готовності.
торт з джемом - фото крок 5
5. Готові коржі промазуємо полуничним джемом. Для глазурі змішуємо какао, молоко, 20 грам цукру і 20 грам масла. Ставимо все на вогонь, варимо до розчинення. Поливаємо глазур'ю верх торта і відправляємо в холодильник на ніч.

Схожі рецепти