Торт з джемом і сиром «Філадельфія»
(покроковий рецепт з фото)
Це відмінний літній тортик, коли в спеку хочеться чогось смачного, прохолодного і легкого. Робиться він набагато простіше, ніж здається на перший погляд. Пригощайтеся!
Для цього торта підійде будь-який сир "філадельфія" : куплений або домашній. Джем теж можете взяти по своєму смаку. Замість бісквіта можете взяти будь-який печиво на ваш смак. Сік потрібен такий же, як і джем. А ось мигдаль краще не замінювати, він чудово доповнює смак. Якщо будете заливати верх торта желе, то прокладете роз'ємну форму поліетиленом, щоб воно не витекло. Верх торта можна прикрасити джемом або на ваш розсуд. Смачного!
- Бісквіт - 200 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Сир вершковий - 300 грам (наприклад, Філадельфія)
- Вершки 33% - 150 грам (для збивання)
- Сік - 200 мілілітрів
- Цукрова пудра - 4 Ст. Ложки
- Желатин - 20 грам
- Мигдаль - 50 грам (подрібнений або пелюстки)
- Джем - 5 Ст. Ложок (абрикосовий)
- Желе - 300 мілілітрів
- Абрикос - 4 штуки (прикраса)
Складові.
Додайте в сік цукрову пудру і всипте желатин. Залиште для набухання. Подрібніть бісквіт в дрібну крихту і змішайте з розтопленим маслом. Покладіть на дно рознімної форми і примніть.
Збийте вершки до твердих піков.Соедініте сир і збиті вершки.
Збийте до однорідної маси.