Рецепт Торт «Філадельфія» фото

Торт «Філадельфія»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Торти , Без випічки
Кількість порцій: 12
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Якщо ви вирішили приготувати десерт, який буде доречний в літній вечір, то придивіться до рецептом торта Філадельфія, приготовленого без випічки і подається до столу дуже холодним.

Опис приготування:

Перед Вами унікальний рецепт ніжного торта без випічки. Як приготувати торт «Філадельфія»? Щоб його зробити, належить витратити чимало зусиль, необхідно знайти і придбати все інгредієнти. Але коли Ви отримаєте кінцевий результат, то переконаєтеся, що заради такого ніжного і вишуканого смаку варто попрацювати. Всі Ваші близькі будуть Вам вдячні за цей ніжний і дивовижний десерт.

  • Желатин в пластинах - 6 штук
  • Вапно - 1 штука
  • М'ята лимонна - За смаком
  • Prosecco - 150 мілілітрів
  • Йогурт"Філадельфія" - 500 мілілітрів
  • Йогурт натуральний - 300 мілілітрів
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Печиво савоярді - 125 грам
  • Сироп з суцвіть бузини чорної - 150 мілілітрів
торт
1. Перед тим, як приготувати торт Філадельфія, розтопіть вершкове масло. Розітріть печиво до стану дрібної крихти. Вилийте розтоплене масло в посуд до крихті. Ретельно перемішайте до однорідного стану.
торт
2. Потім візьміть роз'ємну форму. Дно форми застеліть папером для випічки. Одягніть рознімне кільце. Викладіть олійно-крихітну суміш. Ретельно ущільните її, використовуючи звичайний стакан. Поставте все в холодильник.
торт
3. Візьміть пластини желатину. Покладіть їх в посуд. Залийте невеликою кількістю вина (в рецепті Просекко). Залиште набухати приблизно на 5 хвилин.
торт
4. За допомогою міксера змішайте натуральний йогурт з йогуртом"Філадельфія" , вичавити сік 1/2 лайма. Все добре перемішайте.
торт
5. Сироп з суцвіть бузини додайте в набряклий желатин. Поставте на парову баню (60-70° С) і доведіть желатин до повного розпускання. У гарячий желатин додайте пару ложок крему. Перемішайте і акуратною цівкою перелийте желатин в більшу частину крему. Збийте все міксером. Наполягати вино. Збивайте ще 1 хвилину.
торт
6. Дістаньте з холодильника форму з крихтою. За цей час вона досить ущільнився. Крем, збитий з желатином, виливайте в формочку зверху пласта з крихти.
торт
8. Натріть цедру 1/2 лайма. Посипте нею крем. Приберіть торт в холодильник на 3 годину, попередньо його накривши.
торт
9. Дістаньте торт з холодильника. Візьміть шпатель для тесту, акуратно відокремте торт від бортика форми. Тільки після цього відкрийте замок. Акуратно перекладіть на блюдо для подачі. Прикрасьте листочками м'яти і часточками лайма. Пригощайтеся.

Схожі рецепти