Млинці з джемом
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні і ароматні млинці з полуничним джемом просто не можуть не сподобається. Використовуйте джем полуничний, малиновий, абрикосовий. Діткам до таких млинців запропонуйте стакан теплого молока.
Млинці з джемом готуються просто і швидко. Готуємо тісто з борошна, молока, яйця. Перемішуємо до однорідної консистенції і смажимо на розжареній сковороді. Потім готові млинці змащуємо джемом, загортаємо в трубочку і подаємо. Смачного!
- Борошно - 100 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Сода - 1 щіпка
- Оцет - 1 Чайна ложка (для гасіння соди)
- Сіль - 1 щіпка
- Ванілін - 1 щіпка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Джем фруктовий або ягідний - За смаком
1. Приготуємо продукти.
2. У глибокій тарі з'єднуємо молоко з яйцем і цукром.
3. Вводимо просіяне борошно, ванілін, щіпку соди.
4. Вливаємо ложечку оцту. Перемішуємо вінчиком тісто до однорідної структури.
5. Смажимо на змащеному жиром сковороді до золотистого відтінку.
6. Перевертаємо і смажимо млинець далі.
7. Млинці готові.
8. Кожен млинець змащуємо джемом.
9. Скручуємо в трубочку. І так далі. Готові млинці поріжте на половинки і подайте до столу.