Торт «Санчо Панчо»

Торт «Санчо Панчо»
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Чому я хочу запропонувати вам рецепт цього торта? Тому що він просто готується і може стати прикрасою святкового столу. Приготувати його можна заздалегідь. хай щастить, ось рецепт торта "; Санчо Панчо ";!

опис приготування:

Я досить докладно описала вам рецепт торта "; Санчо Панчо" з фото. Готувати його зовсім не складно. На ваш смак ви можете рецепт торта "; Санчо Панчо" урізноманітнити, додаючи замість фруктів наприклад цукати або сухофрукти. Зробіть торт "; Санчо Панчо" і порадуйте смачненьким своїх близьких.

  • яйця— 6 штук(кімнатної температури)
  • цукор— 1,5 склянки(6 ст.л. для глазурі)
  • сода— 1/3 чайних ложки
  • сік лимонний— 1/2 Ст. ложки(або оцет)
  • борошно— 2 склянки
  • фундук смажений— 1 Склянка(можна використовувати інші горіхи за смаком — волоські, арахіс, горіхи кешью.)
  • крем— 700 грам(30% Жирона)
  • молоко— 4 Ст. ложки
  • Вершкове масло— 100 грам
  • какао порошок— 4 Ст. ложки
Торт Білки відокремити від жовтків. Збити білки в міцну піну. Продовжуючи збивати ввести поступово 1 склянка цукру, а потім яєчні жовтки по одному. Краще використовувати міксер. Потім дерев'яною лопаткою (ложкою) обережно втручаємося в тісто какао , борошно (поступово) і соду, погашену лимонним соком. Форму для запікання застелити пергаментним папером для випічки, змастити маслом і влити туди тісто. Запікати при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою або сірником.

Торт Корж після випікання виходить дуже пористим і повітряним.

Торт Готовий корж охолоджуємо і розрізаємо на дві половини. Нижню частину використовуємо як основу для торта. Другу частину ріжемо на кубики зі сторонами близько 3 см.

Торт Готуємо крем для нашого торта. Сметану збиваємо близько 4 хвилин, потім в неї поступово додаємо півсклянки цукру і збиваємо, поки цукор повністю не розчиниться. Хто любить солодша, цукру можна надати.

Торт Тепер нам треба промазати кремом кілька шарів нашого бісквіта. Кладемо на блюдо корж, який ми залишили цілим. Заливаємо його частиною крему і посипаємо частиною горіхів і фруктів.

Торт Другий шар викладаємо зі шматочків коржа і так само заливаємо кремом і посипаємо горіхами і фруктами.
Роблячи все так само як і з другим шаром, формуємо з бісквітних шматочків башточку.

Торт Роблячи все так само як і з другим шаром, формуємо з бісквітних шматочків башточку.

Торт готуємо глазур. 6 ст.л. какао змішуємо з 6 ст.л. цукру, 4 ст.л. молока і помішуючи, варимо на невеликому вогні. додаємо 100 г. м'якого вершкового масла і відразу вимкнути вогонь. Поливаємо наш торт цієї глазур'ю і даємо йому постояти для просочення деякий час. Наш торт Санчо Панчо готовий!

Схожі рецепти

Бісквітний торт «Панчо»

Бісквітний торт «Панчо»

розповім вам, як приготувати бісквітний торт "; Панчо" в домашніх умовах. Цей рецепт приготування сподобається всім тим, хто любить солоденьке, і особливо то, що зроблено з любов'ю, своїми руками! опис приготування: розповім вам, як приготувати бісквітний торт "; Панчо" в домашніх умовах. Взаг...

читати далі
«Панчо» торт

«Панчо» торт

Тістечка & Quot; Pancho" - десерт популярний, приготувати його можна абсолютно по-різному. Мій спосіб приготування не претендує на особливу оригінальність, проте гарантую, що торт вийде на все 100. опис приготування: Тістечка & Quot; Pancho" дуже легко приготувати. Коржі випікаються швидко, як...

читати далі
Сметанний торт «Панчо»

Сметанний торт «Панчо»

«Панчо», сметанний торт, приготовлений вдома, виходить дуже смачним, він сподобається всім вашим домашнім і гостям. Особливо подобається такий торт дітям, тому дивіться, як приготувати цей десерт. опис приготування: У торта «Панчо» ніжна консистенція і кисло-солодкий смак. Готувати його просто...

читати далі
Торт «лінивий Панчо»

Торт «лінивий Панчо»

Є певна категорія страв, яку називають "; ледачі ";. І навіть деяка випічка підходить під цей параметр. У ньому використовують готову основу, наприклад: печиво, вафлі або покупної бісквіт. опис приготування: У свій рецепт я описала, як приготувати торт "; Лінивий Панчо" на готових коржах. Якщо...

читати далі
Торт «Панчо» домашній

Торт «Панчо» домашній

Хотілося б поділитися з вами нескладним і дуже апетитним варіантом, як приготувати торт "; Панчо" домашній і неймовірно смачний. ніжні коржі, насичений крем і шоколад - ідеальний десерт до чаю. опис приготування: Це дивовижний тортик чудово підійде як для щоденного частування гостей і сімейног...

читати далі