Торт «Санчо Панчо»
(покроковий рецепт з фото)
Чому я хочу запропонувати вам рецепт цього торта? Тому що він просто готується і може стати прикрасою святкового столу. Приготувати його можна заздалегідь. Хай щастить, ось рецепт торта "санчо Панчо"!
Я досить докладно описала вам рецепт торта "санчо Панчо" з фото. Готувати його зовсім не складно. На ваш смак ви можете рецепт торта "санчо Панчо" урізноманітнити, додаючи замість фруктів наприклад цукати або сухофрукти. Зробіть торт "санчо Панчо" і порадуйте смачненьким своїх близьких.
- Яйця - 6 штук (кімнатної температури)
- Цукор - 1, 5 склянки(6 ст.Л. Для глазурі)
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Сік лимонний - 1/2 Ст. Ложки (або оцет)
- Борошно - 2 склянки
- Фундук смажений - 1 Склянка (можна використовувати інші горіхи за смаком - волоські, арахіс, горіхи кешью.)
- Крем - 700 грам(30% Жирона)
- Молоко - 4 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 100 грам
- Какао порошок - 4 Ст. Ложки
Білки відокремити від жовтків. Збити білки в міцну піну. Продовжуючи збивати ввести поступово 1 склянка цукру, а потім яєчні жовтки по одному. Краще використовувати міксер. Потім дерев'яною лопаткою (ложкою) обережно втручаємося в тісто какао, борошно (поступово) і соду, погашену лимонним соком. Форму для запікання застелити пергаментним папером для випічки, змастити маслом і влити туди тісто. Запікати при температурі 180 градусів близько 40 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою або сірником.
Корж після випікання виходить дуже пористим і повітряним.
Готовий корж охолоджуємо і розрізаємо на дві половини. Нижню частину використовуємо як основу для торта. Другу частину ріжемо на кубики зі сторонами близько 3 см.
Готуємо крем для нашого торта. Сметану збиваємо близько 4 хвилин, потім в неї поступово додаємо півсклянки цукру і збиваємо, поки цукор повністю не розчиниться. Хто любить солодша, цукру можна надати.
Тепер нам треба промазати кремом кілька шарів нашого бісквіта. Кладемо на блюдо корж, який ми залишили цілим. Заливаємо його частиною крему і посипаємо частиною горіхів і фруктів.
Другий шар викладаємо зі шматочків коржа і так само заливаємо кремом і посипаємо горіхами і фруктами.
Роблячи все так само як і з другим шаром, формуємо з бісквітних шматочків башточку.
Роблячи все так само як і з другим шаром, формуємо з бісквітних шматочків башточку.
Роблячи все так само як і з другим шаром, формуємо з бісквітних шматочків башточку.
Готуємо глазур. 6 ст.Л. Какао змішуємо з 6 ст.Л. Цукру, 4 ст.Л. Молока і помішуючи, варимо на невеликому вогні. Додаємо 100 г. М'якого вершкового масла і відразу вимкнути вогонь. Поливаємо наш торт цієї глазур'ю і даємо йому постояти для просочення деякий час. Наш торт Санчо Панчо готовий!