Торт «Панчо» з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт торта "панчо" придумали недавно і, звичайно, Америку не відкрили - складається він з простого бісквітного коржа і сметанним кремом, але завдяки своїй оригінальній формі торт отримав популярність.
Деякі називають цей торт "санчо Панчо", деякі - "дон Панчо ", багато ж просто - "панчо & Quot. Спочатку готувався цей торт з ананасом, але популярний також варіант з вишнею - вона прекрасно поєднується з бісквітним тестом і сметанним кремом. Сьогодні я поділюся з вами рецептом, як приготувати торт "панчо" з вишнею. Спробуйте приготувати його, обіцяю: вийде смачно!
- Яйця - 5 штук
- Цукор - 2 склянки(1 ст. - в тісто, 1 ст. - в вершках)
- Борошно - 1, 25 склянки
- Вишня консервована - 200 грам
- Крем 25% жирності - 450 грам
Яйця змішайте з цукром.
Кількома рухами вмесіте борошно. Вилийте отримане тісто в форму для випікання, відправте в духовку на 40 хвилин. Порада: ставте тісто в холодну духовку, і тільки потім розігрівайте її до температури 180 градусів.
Гострим ножем розрізати остиглий корж на 2 частини. Нижню покладіть на плоске блюдо.
Кожен шматочок умочіть в сметанний крем і викладіть гіркою на нижній корж, між шарами викладаючи консервовану вишню.