Торт «Панчо» з вишнею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 5 хв.
Рецепт торта "Панчо" придумали недавно і, звичайно, Америку не відкрили - складається він з простого бісквітного коржа і сметанним кремом, але завдяки своїй оригінальній формі торт отримав популярність.
Опис приготування:
Деякі називають цей торт"Санчо Панчо" , деякі - "Дон Панчо & Quot; , багато ж просто - "Панчо & Quot; . Спочатку готувався цей торт з ананасом, але популярний також варіант з вишнею - вона прекрасно поєднується з бісквітним тестом і сметанним кремом. Сьогодні я поділюся з вами рецептом, як приготувати торт"Панчо" з вишнею. Спробуйте приготувати його, обіцяю: вийде смачно!
- Яйця - 5 штук
- Цукор - 2 склянки(1 ст. - в тісто, 1 ст. - в вершках)
- Борошно - 1, 25 склянки
- Вишня консервована - 200 грам
- Крем 25% жирності - 450 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Яйця змішайте з цукром.
Збивайте міксером приблизно 8-10 хвилин, щоб маса посветлела і збільшилася в обсязі.
Кількома рухами вмесіте борошно. Вилийте отримане тісто в форму для випікання, відправте в духовку на 40 хвилин. Порада: ставте тісто в холодну духовку, і тільки потім розігрівайте її до температури 180 градусів.
Поки печеться корж, приготуйте крем. Для цього збийте сметану з 1 склянкою цукру до загустіння.
Гострим ножем розрізати остиглий корж на 2 частини. Нижню покладіть на плоске блюдо.
Верхній корж поріжте на кубики.
Кожен шматочок умочіть в сметанний крем і викладіть гіркою на нижній корж, між шарами викладаючи консервовану вишню.
Торт готовий! Поставте його в холодильник мінімум на 2 годину, щоб він просочився і став єдиним цілим.