Рецепт Торт «Панчо» з вишнею фото

Торт «Панчо» з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Ягоди, Бісквітне тісто, Вишня
Страви без випічки
На сніданок
Випічка, Торти, Бісквітний торт

Рецепт торта "панчо" придумали недавно і, звичайно, Америку не відкрили - складається він з простого бісквітного коржа і сметанним кремом, але завдяки своїй оригінальній формі торт отримав популярність.

Деякі називають цей торт "санчо Панчо", деякі - "дон Панчо ", багато ж просто - "панчо & Quot. Спочатку готувався цей торт з ананасом, але популярний також варіант з вишнею - вона прекрасно поєднується з бісквітним тестом і сметанним кремом. Сьогодні я поділюся з вами рецептом, як приготувати торт "панчо" з вишнею. Спробуйте приготувати його, обіцяю: вийде смачно!

  • Яйця - 5 штук
  • Цукор - 2 склянки(1 ст. - в тісто, 1 ст. - в вершках)
  • Борошно - 1, 25 склянки
  • Вишня консервована - 200 грам
  • Крем 25% жирності - 450 грам
тістечка
Яйця змішайте з цукром.
тістечка
Кількома рухами вмесіте борошно. Вилийте отримане тісто в форму для випікання, відправте в духовку на 40 хвилин. Порада: ставте тісто в холодну духовку, і тільки потім розігрівайте її до температури 180 градусів.
тістечка
Гострим ножем розрізати остиглий корж на 2 частини. Нижню покладіть на плоске блюдо.
тістечка
Кожен шматочок умочіть в сметанний крем і викладіть гіркою на нижній корж, між шарами викладаючи консервовану вишню.

Схожі рецепти