Рецепт Торт «Панчо» з bananami фото

Торт «Панчо» з bananami
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Фрукти, Банан
Страви без випічки
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти

Для всіх шанувальників домашньої випічки хочу запропонувати простий, але дуже класний рецепт торта "панчо" з bananami. Ніжний бісквіт, сметанний крем, шматочки фруктів - ідеальне поєднання!

Цей тортик особливо припаде до душі діткам, так як він солодкий, ніжний і смачний. Банани тут надають особливу легку нотку, неяскраво виділяються, а лише доповнюють смак коржа і крему. Два типу бісквіта, білий і темний, надають торту святкового вигляду.

  • Яйце - 4 штуки (тісто)
  • Цукор - 150 грам (тісто)
  • Борошно - 250 грам (тісто)
  • Какао - 2 Ст. Ложки (тісто)
  • Сіль - 1/3 чайних ложки (тісто)
  • Сода - 1/2 чайних ложки (тісто)
  • Кефір - 150 мілілітрів (тісто)
  • Цукор - 80-100 грам (крем)
  • Крем - 450 грам (крем, 20-25% жирності)
  • Вершки - 2 Ст. Ложки (глазур)
  • Шоколад - 50 грам (глазур)
  • Банани - 2-3 штук
тістечка
У глибоку миску вбийте яйця.
тістечка
Додайте кефір.
тістечка
Збийте тісто до однорідності.
тістечка
У другу половину тіста додайте какао і спечіть темний корж.
тістечка
Банани очистіть і наріжте невеликими шматочками.
тістечка
Все готово, можна приступати до складання торта. На дно викладіть трохи білого і темного коржа, зверху - шматочки банана.
тістечка
Продовжуйте таким же чином, формуючи гірку. Залишками крему добре змастити торт з усіх боків.
тістечка
Через годину-півтори можна подавати торт до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти