Торт «Панчо» з bananami
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 4 г. 0 хв.
Для всіх шанувальників домашньої випічки хочу запропонувати простий, але дуже класний рецепт торта"Панчо" з bananami. Ніжний бісквіт, сметанний крем, шматочки фруктів - ідеальне поєднання!
Опис приготування:
Цей тортик особливо припаде до душі діткам, так як він солодкий, ніжний і смачний. Банани тут надають особливу легку нотку, неяскраво виділяються, а лише доповнюють смак коржа і крему. Два типу бісквіта, білий і темний, надають торту святкового вигляду.
- Яйце - 4 штуки (тісто)
- Цукор - 150 грам (тісто)
- Борошно - 250 грам (тісто)
- Какао - 2 Ст. Ложки (тісто)
- Сіль - 1/3 чайних ложки (тісто)
- Сода - 1/2 чайних ложки (тісто)
- Кефір - 150 мілілітрів (тісто)
- Цукор - 80-100 грам (крем)
- Крем - 450 грам (крем, 20-25% жирності)
- Вершки - 2 Ст. Ложки (глазур)
- Шоколад - 50 грам (глазур)
- Банани - 2-3 штук
Підготуйте інгредієнти.
У глибоку миску вбийте яйця.
Додайте цукор і збийте до пишності.
Додайте кефір.
Додайте просіяне борошно, сіль і соду.
Збийте тісто до однорідності.
Половину тіста викладіть у жароміцних форму і відправте в духовку. При температурі 180 градусів випікайте корж до готовності (час залежить від висоти коржа).
У другу половину тіста додайте какао і спечіть темний корж.
Для приготування крему збийте сметану з цукром.
Банани очистіть і наріжте невеликими шматочками.
Готові коржі остудіть і наріжте кубиками.
Все готово, можна приступати до складання торта. На дно викладіть трохи білого і темного коржа, зверху - шматочки банана.
Полийте сметанним кремом.
Продовжуйте таким же чином, формуючи гірку. Залишками крему добре змастити торт з усіх боків.
Розтопіть в гарячих вершках шоколад і полийте зверху глазур'ю.
Через годину-півтори можна подавати торт до столу. Приємного чаювання!