Торт «Панчо» з bananami
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх шанувальників домашньої випічки хочу запропонувати простий, але дуже класний рецепт торта "панчо" з bananami. Ніжний бісквіт, сметанний крем, шматочки фруктів - ідеальне поєднання!
Цей тортик особливо припаде до душі діткам, так як він солодкий, ніжний і смачний. Банани тут надають особливу легку нотку, неяскраво виділяються, а лише доповнюють смак коржа і крему. Два типу бісквіта, білий і темний, надають торту святкового вигляду.
- Яйце - 4 штуки (тісто)
- Цукор - 150 грам (тісто)
- Борошно - 250 грам (тісто)
- Какао - 2 Ст. Ложки (тісто)
- Сіль - 1/3 чайних ложки (тісто)
- Сода - 1/2 чайних ложки (тісто)
- Кефір - 150 мілілітрів (тісто)
- Цукор - 80-100 грам (крем)
- Крем - 450 грам (крем, 20-25% жирності)
- Вершки - 2 Ст. Ложки (глазур)
- Шоколад - 50 грам (глазур)
- Банани - 2-3 штук
У глибоку миску вбийте яйця.
Додайте кефір.
Збийте тісто до однорідності.
У другу половину тіста додайте какао і спечіть темний корж.
Банани очистіть і наріжте невеликими шматочками.
Все готово, можна приступати до складання торта. На дно викладіть трохи білого і темного коржа, зверху - шматочки банана.
Продовжуйте таким же чином, формуючи гірку. Залишками крему добре змастити торт з усіх боків.
Через годину-півтори можна подавати торт до столу. Приємного чаювання!