Торт «Наполеон» медовий
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви захотіли порадувати своїх рідних ласунів смачненьким тортом, то спробуйте приготувати "наполеон" з медових коржів. Таку смакоту оцінять всі в дорослі, а діти будуть в захваті.
Хочете дізнатися, як приготувати торт "наполеон" медовий? Тоді дуже раджу вам прямо зараз уважно прочитати цей рецепт. Мед надає коржам особливий смак. Кисло-солодкий крем відмінно гармонує з медовими коржами. Загалом, НЕ торт, а справжнісінька казка! Люблю готувати його з будь-яких приводів.
- Борошно - 4, 5 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Куряче яйце - 4 штуки
- Вершкове масло - 150 грам
- Мед - 4 Ст. Ложки
- Сода - 1, 5 чайних ложки
- Крем 20% - 1 літр (крем)
- Цукрова пудра - 1, 5 склянки (крем)
- Лимон - 1 штука (крем)
- Ванілін - За смаком (крем)
Розтопіть в каструльці на слабкому вогні або паровій бані цукровий пісок, мед і вершкове масло. Зніміть з вогню і остудіть. Vbeyte яйця, всипте борошно з содою, вимішайте м'яке тісто. Розділити тісто 10 однакових кульок.
Розкачайте кожну кульку в пласт товщиною 3-4 см. Наколи виделкою в декількох місцях. Випікайте при температурі 180 градусів за п'ятнадцять хвилин кожен. Ображати коржі за допомогою круглої тарілки.
Для крему збийте сметану, цукрову пудру і ванілін. Потім пропустіть через м'ясорубку лимон, додайте його в крем. Ретельно перемішайте масу.
Складіть торт, перемазуючи кожен корж кремом. Перед процедурою залиште крем на пару годин в холодильнику, щоб крем був густим і не розтікався по коржам.
Змастіть торт залишками крему по всьому периметру. Подрібніть обрізки коржів в крихту, присипте ними торт. Залиште торт на пару годин в холодильнику, щоб він гарненько просочився.