Рецепт Торт «Медовик» зі згущеним молоком фото

Торт «Медовик» зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Мед
Страви без випічки
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Наближається свято, а ви не знаєте, що приготувати до чаю? Пропоную зробити приголомшливий торт"Медовик" зі згущеним молоком! приготування нескладне, зате результат завжди приголомшливий і всім подобається!

Опис приготування:

Головна запорука смачного Медовик в правильно підготовленому тесті. Дивіться, як приготувати торт Медовик зі згущеним молоком. Знадобиться не рідкий мед (можна навіть зацукровані), парочка яєць, мука, цукор і трохи соди. Соду гасити не варто. Вона додасть тесту повітряну структуру, тому коржі вийдуть м'якими і будуть легко просочуватися.

  • Борошно - 4 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Маргарин - 200 грам
  • Вершкове масо - 250 грам
  • Банка згущеного молока - 1 штука
торт
Підготуйте інгредієнти.
торт
Розтопіть на водяній бані маргарин і мед.
торт
Додайте цукор, не знімаючи миску з лазні.
торт
Додайте соду, продовжуйте розмішувати, поки не розчиниться.
торт
Маса повинна посветлеть і злегка збільшитися в обсязі.
торт
Коли маса охолоне, додайте в неї яйця.
торт
Додайте борошно і замісіть тісто.
торт
Тісто розділи 8 рівних частин.
торт
Розкачайте кожну кульку тонко, ображати за формою для випічки (головне, щоб коржі були рівними і однаковими за розміром).
торт
Випікайте коржі 5-7 хвилин в розігрітій до 170 С духовці.
торт
Поки коржі будуть остигати, збийте масло зі згущеним молоком.
торт
Обрізки тіста ви можете теж спекти і потім перетерти в крихту, яка стане в нагоді для посипання торта.
торт
Зберіть торт на рівній поверхні: викладіть перший корж на блюдо і змастіть рівномірно кремом.
торт
Накрийте іншим коржем.
торт
Таким чином зберіть торт.
торт
Посипте крихтою з обрізків тесту.
Надішліть в холодильник настоятися і просочитися на 4-5 годин.
торт
Готовий торт можете подавати до чаю або кави. Смачного!

Схожі рецепти