Торт «Медовик» зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Наближається свято, а ви не знаєте, що приготувати до чаю? Пропоную зробити приголомшливий торт "медовик" зі згущеним молоком! приготування нескладне, зате результат завжди приголомшливий і всім подобається!
Головна запорука смачного Медовик в правильно підготовленому тесті. Дивіться, як приготувати торт Медовик зі згущеним молоком. Знадобиться не рідкий мед (можна навіть зацукровані), парочка яєць, мука, цукор і трохи соди. Соду гасити не варто. Вона додасть тесту повітряну структуру, тому коржі вийдуть м'якими і будуть легко просочуватися.
- Борошно - 4 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Склянка
- Сода - 1 Чайна ложка
- Маргарин - 200 грам
- Вершкове масо - 250 грам
- Банка згущеного молока - 1 штука
Підготуйте інгредієнти.
Розтопіть на водяній бані маргарин і мед.
Додайте цукор, не знімаючи миску з лазні.
Додайте соду, продовжуйте розмішувати, поки не розчиниться.
Маса повинна посветлеть і злегка збільшитися в обсязі.
Коли маса охолоне, додайте в неї яйця.
Додайте борошно і замісіть тісто.
Тісто розділи 8 рівних частин.
Розкачайте кожну кульку тонко, ображати за формою для випічки (головне, щоб коржі були рівними і однаковими за розміром).
Випікайте коржі 5-7 хвилин в розігрітій до 170 С духовці.
Поки коржі будуть остигати, збийте масло зі згущеним молоком.
Обрізки тіста ви можете теж спекти і потім перетерти в крихту, яка стане в нагоді для посипання торта.
Зберіть торт на рівній поверхні: викладіть перший корж на блюдо і змастіть рівномірно кремом.
Накрийте іншим коржем.
Таким чином зберіть торт.
Посипте крихтою з обрізків тесту.
Надішліть в холодильник настоятися і просочитися на 4-5 годин.
Надішліть в холодильник настоятися і просочитися на 4-5 годин.
Готовий торт можете подавати до чаю або кави. Смачного!