Торт «айсберг»
(покроковий рецепт з фото)
Для тих, хто не любить складних десертів, однак хоче приготувати що-небудь до святкового столу, пропоную чудовий варіант - Тістечка "айсберг & Quot. Виглядає він надзвичайно, а готується просто.
Цей чудовий торт "айсберг" можна також приготувати зі свіжими або консервованими фруктами або ягодами, а також горіхами. Найніжніші тонкі коржі просочуються дуже швидко і тортик можна подавати до столу вже через годинку.
- Борошно - 200 грам
- Крем - 300 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 500 грам
- Розпушувач - 11 грам
- Вершки - 100 мілілітрів
- Молоко - 70 мілілітрів
- Какао - 2 Ст. Ложки

2. Форму або лист застелити пергаментом для випічки. Вилити тісто і відправити в духовку хвилин на 15.

4. До цього часу вже спечеться корж. Його потрібно дістати з духовки і злегка остудити.

6. Кожен шматочок відправити в крем і вмочити в двох сторін.