Рецепт Торт «айсберг» фото

Торт «айсберг»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Для тих, хто не любить складних десертів, однак хоче приготувати що-небудь до святкового столу, пропоную чудовий варіант - Тістечка "Айсберг & Quot; . Виглядає він надзвичайно, а готується просто.

Опис приготування:

Цей чудовий торт"Айсберг" можна також приготувати зі свіжими або консервованими фруктами або ягодами, а також горіхами. Найніжніші тонкі коржі просочуються дуже швидко і тортик можна подавати до столу вже через годинку.

  • Борошно - 200 грам
  • Крем - 300 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 500 грам
  • Розпушувач - 11 грам
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Молоко - 70 мілілітрів
  • Какао - 2 Ст. Ложки
тістечка & Quot; Iceberg
1. Перший етап - це тісто. Для його приготування необхідно вбити в мисочку яйця і додати близько 150-200 грам цукру. Трохи перемішати. Відправити туди 150 грам сметани, розпушувач і поступово вводити борошно. Як слід перемішати, щоб не було грудочок. При бажанні ще можна додати ванілін або щіпку кориці.
тістечка & Quot; Iceberg
2. Форму або лист застелити пергаментом для випічки. Вилити тісто і відправити в духовку хвилин на 15.
тістечка & Quot; Iceberg
3. Рецепт приготування торта"Айсберг" переходить до другого етапу - крему. Для цього необхідно з'єднати 150 грам сметани, вершки і 200 грам цукру. За допомогою міксера збити до однорідної консистенції.
тістечка & Quot; Iceberg
4. До цього часу вже спечеться корж. Його потрібно дістати з духовки і злегка остудити.
тістечка & Quot; Iceberg
5. Уже остиглий корж нарізати на шматочки довільної форми (в даному випадку були обрані трикутники).
тістечка & Quot; Iceberg
6. Кожен шматочок відправити в крем і вмочити в двох сторін.
тістечка & Quot; Iceberg
7. Тепер можна складати торт"Айсберг" в домашніх умовах в форму рівномірними шарами.
тістечка & Quot; Iceberg
8. Останній штрих - це шоколадна глазур. Молоко, трохи цукру, какао і 1 столову ложку борошна з'єднати, ретельно перемішати і поставити на вогонь. Томити на повільному вогні близько 3-5 хвилин. Потім трохи остудити.
тістечка & Quot; Iceberg
9. Отриманою глазур'ю полити торт зверху і між шарами. Залишити на деякий час в холодильнику.

Схожі рецепти