Рецепт Торт «айсберг» фото

Торт «айсберг»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На святковий стіл
Випічка, Торти

Для тих, хто не любить складних десертів, однак хоче приготувати що-небудь до святкового столу, пропоную чудовий варіант - Тістечка "айсберг & Quot. Виглядає він надзвичайно, а готується просто.

Цей чудовий торт "айсберг" можна також приготувати зі свіжими або консервованими фруктами або ягодами, а також горіхами. Найніжніші тонкі коржі просочуються дуже швидко і тортик можна подавати до столу вже через годинку.

  • Борошно - 200 грам
  • Крем - 300 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Цукор - 500 грам
  • Розпушувач - 11 грам
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Молоко - 70 мілілітрів
  • Какао - 2 Ст. Ложки
тістечка
2. Форму або лист застелити пергаментом для випічки. Вилити тісто і відправити в духовку хвилин на 15.
тістечка
4. До цього часу вже спечеться корж. Його потрібно дістати з духовки і злегка остудити.
тістечка
6. Кожен шматочок відправити в крем і вмочити в двох сторін.

Схожі рецепти