Салат «айсберг» з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.
Тут я розповім, як приготувати салат"Айсберг" з креветками, який буде прекрасним доповненням до святкового столу. Унікальний спосіб подачі страви не залишить байдужими ваших гостей.
Опис приготування:
Вдала комбінація таких морепродуктів як сьомга і креветки, з'єднуючись з яйцем і сиром під шаром майонезу, створює дуже смачний салат, який наповнить організм всіма необхідними компонентами, буде прекрасним смаковим і естетичним прикрасою святкового столу.
Блюдо має оригінальний смак і цілком може завоювати звання фірмової страви господині.
- Креветки - 80 грам
- Сьомга - 50 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Сир - 50 грам
- Майонез - 20 грам
1. Відваріть яйце круто, остудіть і очистіть від шкірки. Потріть на дрібній тертці. Візьміть твердий сир і теж натріть на тертці.
2. Слабосоленую сьомгу сьомгу очистіть від шкури, щоб лусочки не потрапляли в їжу. Поріжте рибу на красиві невеликі шматочки. Використовуйте гострий ніж, щоб краю шматочків виходили рівними, а не рваними.
3. Приступайте до формування салату. У піалу для подачі першим тонким шаром укладіть терте яйце. Зверху другим шаром покладіть тертий сир. Красиво і рівномірно розкладіть в якості третього шару шматочки червоної риби.
4. Креветки очистіть і киньте в киплячу воду на пару хвилин, потім остудіть. Останнім шаром салату красиво укладіть креветки. Використовуйте продукт як для останнього шару, так і для оздоблення. Зверху трохи присмачити салат майонезом.
5. Зверху салат айсберг з креветками красиво оформите за допомогою видавленого майонезу. Подавайте блюдо разом із зеленню. Всі секрети, як приготувати салат"Айсберг" з креветками, перед вами. Смачного!