Салат «айсберг» з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Тут я розповім, як приготувати салат "айсберг" з креветками, який буде прекрасним доповненням до святкового столу. Унікальний спосіб подачі страви не залишить байдужими ваших гостей.
Вдала комбінація таких морепродуктів як сьомга і креветки, з'єднуючись з яйцем і сиром під шаром майонезу, створює дуже смачний салат, який наповнить організм всіма необхідними компонентами, буде прекрасним смаковим і естетичним прикрасою святкового столу.
Блюдо має оригінальний смак і цілком може завоювати звання фірмової страви господині.
- Креветки - 80 грам
- Сьомга - 50 грам
- Куряче яйце - 2 штуки
- Сир - 50 грам
- Майонез - 20 грам
2. Слабосоленую сьомгу сьомгу очистіть від шкури, щоб лусочки не потрапляли в їжу. Поріжте рибу на красиві невеликі шматочки. Використовуйте гострий ніж, щоб краю шматочків виходили рівними, а не рваними.
4. Креветки очистіть і киньте в киплячу воду на пару хвилин, потім остудіть. Останнім шаром салату красиво укладіть креветки. Використовуйте продукт як для останнього шару, так і для оздоблення. Зверху трохи присмачити салат майонезом.