Рецепт Салат «айсберг» з креветками фото

Салат «айсберг» з креветками
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Риба та морепродукти, Креветки, Морепродукти
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Тут я розповім, як приготувати салат "айсберг" з креветками, який буде прекрасним доповненням до святкового столу. Унікальний спосіб подачі страви не залишить байдужими ваших гостей.

Вдала комбінація таких морепродуктів як сьомга і креветки, з'єднуючись з яйцем і сиром під шаром майонезу, створює дуже смачний салат, який наповнить організм всіма необхідними компонентами, буде прекрасним смаковим і естетичним прикрасою святкового столу.

Блюдо має оригінальний смак і цілком може завоювати звання фірмової страви господині.

  • Креветки - 80 грам
  • Сьомга - 50 грам
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Сир - 50 грам
  • Майонез - 20 грам
салат
2. Слабосоленую сьомгу сьомгу очистіть від шкури, щоб лусочки не потрапляли в їжу. Поріжте рибу на красиві невеликі шматочки. Використовуйте гострий ніж, щоб краю шматочків виходили рівними, а не рваними.
салат
4. Креветки очистіть і киньте в киплячу воду на пару хвилин, потім остудіть. Останнім шаром салату красиво укладіть креветки. Використовуйте продукт як для останнього шару, так і для оздоблення. Зверху трохи присмачити салат майонезом.

Схожі рецепти