Рецепт Салат з капусти «айсберг» фото

Салат з капусти «айсберг»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі, Птах, Капуста, Курка, Качанний салат
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На полуденок
Салати

Любіть прості салатики? Тоді ось вам ще один рецепт. Подивіться, як приготувати салат з капусти "айсберг" . Він досить легкий, ситний і хрусткий зарахунок свіжих капустяного листя. Пробуйте!

Цей салат дійсно простий у приготуванні і досить легкий для організму. Але в оригіналі він заправляється майонезом, що робить його калорийнее. Якщо у вас на рахунку кожна калорія, то використовуйте для заправки лимонний сік, змішаний з декількома краплями оливкової олії.

  • Бульбашки "айсберг" - 0, 5 штуки(polkochana)
  • Куряче філе - 1 штука (або грудка)
  • Ананас - 100 грам (консервований)
  • Сухарики - 100 грам
  • Майонез - 3 Ст. Ложки (можна заправити салат лимонним соком з оливковою олією)
  • Сіль - За смаком
салат з капусти
Куряче філе або грудку відварити до готовності (хвилин 25), потім остудити і наріжемо шматочками або розберемо на волокна руками.
салат з капусти
Сухарики можна приготувати самостійно, підсушивши нарізаний кубиком батон в духовці.
салат з капусти
Капусту "айсберг" зрозумілі листочки, моєму і просушуємо паперовими рушниками. Потім рвемо зелень руками і відправляємо в салатник.
салат з капусти
Зливаємо сік з ананасів, кладемо м'якоть до капусти, туди ж відправляємо курку і сухарики. Заправляємо все майонезом, солимо за смаком, якщо потрібно, і подаємо.

Схожі рецепти