Рецепт Салат з капусти «айсберг» фото

Салат з капусти «айсберг»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Овочі , Птах , Капуста , Курка , Качанний салат
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На полуденок
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Любіть прості салатики? Тоді ось вам ще один рецепт. Подивіться, як приготувати салат з капусти"Айсберг" . Він досить легкий, ситний і хрусткий зарахунок свіжих капустяного листя. Пробуйте!

Опис приготування:

Цей салат дійсно простий у приготуванні і досить легкий для організму. Але в оригіналі він заправляється майонезом, що робить його калорийнее. Якщо у вас на рахунку кожна калорія, то використовуйте для заправки лимонний сік, змішаний з декількома краплями оливкової олії.

  • Бульбашки "Айсберг" - 0, 5 штуки(polkochana)
  • Куряче філе - 1 штука (або грудка)
  • Ананас - 100 грам (консервований)
  • Сухарики - 100 грам
  • Майонез - 3 Ст. Ложки (можна заправити салат лимонним соком з оливковою олією)
  • Сіль - За смаком
салат з капусти
Куряче філе або грудку відварити до готовності (хвилин 25), потім остудити і наріжемо шматочками або розберемо на волокна руками.
салат з капусти
Сухарики можна приготувати самостійно, підсушивши нарізаний кубиком батон в духовці.
салат з капусти
Капусту"Айсберг" зрозумілі листочки, моєму і просушуємо паперовими рушниками. Потім рвемо зелень руками і відправляємо в салатник.
салат з капусти
Зливаємо сік з ананасів, кладемо м'якоть до капусти, туди ж відправляємо курку і сухарики. Заправляємо все майонезом, солимо за смаком, якщо потрібно, і подаємо.

Схожі рецепти