Салат з капусти «айсберг»
(покроковий рецепт з фото)
Любіть прості салатики? Тоді ось вам ще один рецепт. Подивіться, як приготувати салат з капусти "айсберг" . Він досить легкий, ситний і хрусткий зарахунок свіжих капустяного листя. Пробуйте!
Цей салат дійсно простий у приготуванні і досить легкий для організму. Але в оригіналі він заправляється майонезом, що робить його калорийнее. Якщо у вас на рахунку кожна калорія, то використовуйте для заправки лимонний сік, змішаний з декількома краплями оливкової олії.
- Бульбашки "айсберг" - 0, 5 штуки(polkochana)
- Куряче філе - 1 штука (або грудка)
- Ананас - 100 грам (консервований)
- Сухарики - 100 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки (можна заправити салат лимонним соком з оливковою олією)
- Сіль - За смаком

Куряче філе або грудку відварити до готовності (хвилин 25), потім остудити і наріжемо шматочками або розберемо на волокна руками.

Сухарики можна приготувати самостійно, підсушивши нарізаний кубиком батон в духовці.

Капусту "айсберг" зрозумілі листочки, моєму і просушуємо паперовими рушниками. Потім рвемо зелень руками і відправляємо в салатник.

Зливаємо сік з ананасів, кладемо м'якоть до капусти, туди ж відправляємо курку і сухарики. Заправляємо все майонезом, солимо за смаком, якщо потрібно, і подаємо.