Салат «айсберг»
(покроковий рецепт з фото)
Цей легкий салат стане чудовим гарніром до будь-якого м'ясного або рибного блюда. У ньому міститься хлорофіл, стимулюючий імунітет, і фолієва кислота, регулююча багато процесів в організмі.
Спробуйте цей найпростіший рецепт салату Айсберг). Салатик найкраще готувати безпосередньо перед подачею, так як салат виділяє дуже багато соку і втрачає свої смакові якості. У цьому простому страві найкраще проявляється свіжий смак салату Айсберг. Також салат хороший тим, що містить мінімум калорій.
Приготування:
Вимити салат, обсушити на рушник і розірвати на шматки середнього розміру. Віджати зверху сік лимона і посолити за смаком. Перемішати з оливковою олією. Прикрасити салат скибочками лимона при бажанні і відразу ж подавати.
- Салата Айсберг- 300-500 грам
- Оливкового масла - 50 мілілітрів
- Лимон - 1 штука
- Морська сіль - - За смаком
Приготування:
Вимити салат, обсушити на рушник і розірвати на шматки середнього розміру. Віджати зверху сік лимона і посолити за смаком. Перемішати з оливковою олією. Прикрасити салат скибочками лимона при бажанні і відразу ж подавати.