Рецепт Салат «айсберг» фото

Салат «айсберг»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Зелень, Листя салату, Качанний салат
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати

Цей легкий салат стане чудовим гарніром до будь-якого м'ясного або рибного блюда. У ньому міститься хлорофіл, стимулюючий імунітет, і фолієва кислота, регулююча багато процесів в організмі.

Спробуйте цей найпростіший рецепт салату Айсберг). Салатик найкраще готувати безпосередньо перед подачею, так як салат виділяє дуже багато соку і втрачає свої смакові якості. У цьому простому страві найкраще проявляється свіжий смак салату Айсберг. Також салат хороший тим, що містить мінімум калорій.

Приготування:

Вимити салат, обсушити на рушник і розірвати на шматки середнього розміру. Віджати зверху сік лимона і посолити за смаком. Перемішати з оливковою олією. Прикрасити салат скибочками лимона при бажанні і відразу ж подавати.


  • Салата Айсберг- 300-500 грам
  • Оливкового масла - 50 мілілітрів
  • Лимон - 1 штука
  • Морська сіль - - За смаком
Спробуйте цей найпростіший рецепт салату Айсберг). Салатик найкраще готувати безпосередньо перед подачею, так як салат виділяє дуже багато соку і втрачає свої смакові якості. У цьому простому страві найкраще проявляється свіжий смак салату Айсберг. Також салат хороший тим, що містить мінімум калорій.

Приготування:

Вимити салат, обсушити на рушник і розірвати на шматки середнього розміру. Віджати зверху сік лимона і посолити за смаком. Перемішати з оливковою олією. Прикрасити салат скибочками лимона при бажанні і відразу ж подавати.

Схожі рецепти