Салат з креветками і салатом «айсберг»
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я розповім, як приготувати салат з креветками і салатом "айсберг" . Блюдо апетитне і легко готується. Підійде до святкового столу як смачна і легка закуска. Смачного!
Готувати цей салат ми будемо з великих креветок. У них багато м'яса, та й чистяться вони легко. Очищаючи креветки, не забудьте також вилучити з черевця кишкову вену, її легко знайти, на вигляд вона схожа на червону нитку. Сир для такого салату краще брати твердих сортів, наприклад, чеддер.
- Креветки - 400 грам
- Салат "айсберг" - 0, 5 штуки
- Яйця - 3 штуки
- Сир - 200 грам
- Майонез - 5 Ст. Ложок