Тонкі картопляні млинці (такого ви ще не пробували!)
(покроковий рецепт з фото)
Впевнена, таких млинців ви ще не пробували і однозначно не готували. Ну, що ж, варто спробувати, адже млинці виходять дійсно дуже смачними, ніжними і ароматними. Не пошкодуєте!
Сьогодні пропоную вам рецепт, як приготувати картопляні млинці, такого ви ще не пробували, я вам гарантую. Тонкі млинці з картопляним пюре і часником - це просто щось. Коли я приготувала їх вперше, мої рідні навіть не зрозуміли, що в складі є картопля. Але однозначно млинці сподобалися. Особливу пікантність млинців надає часник, який підкреслює смак картоплі, роблячи його більш вираженим. Такі млинці можна подавати в якості закуски з різними соусами, також в них можна загорнути будь-яку начинку. Вийде ще смачніше!
- Картопляне пюре - 200 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Борошно - 100 грам
- Яйця - 2-3 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки(rafinirovannoe)
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Я заздалегідь відварити картоплю до готовності, злила воду, залишивши трохи на дні, і розім'яти картопля толкушкой. Картопляне пюре у мене вийшло злегка рідкуватий, якраз таке ідеально підійде для млинців.
Змішайте картопляне пюре з теплим молоком, яйцями, часником і сіллю. Гарненько перемішайте.
Всипте просіяне борошно, збийте все віночком або енергійно перемішайте вилкою. Тісто має вийти максимально однорідним.
В кінці можна додати трохи соняшникової олії, тоді не доведеться кожного разу додавати його на сковороду.
Добре розігрійте сковороду. Для першого млинця трохи змастіть її соняшниковою олією. Вилийте невелику кількість тіста, розподіліть його по дну сковороди. Смажте на середньому вогні по 2 хвилини з кожного боку.
Тонкі картопляні млинці готові. Смачного!