Тісто для ватрушок
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите балувати себе і близьких домашньою випічкою, тоді зверніть увагу на цей нескладний, але дуже оригінальний і приголомшливо смачний варіант, як приготувати тісто для ватрушок.
Урізноманітнити класичний рецепт я пропоную ніжним, насиченим тестом на основі сиру. Чому б не використати його не тільки в начинку, але і тісто, що? Приготування тесту займе не більше півгодини, а результатом ви точно залишитеся задоволені! Спробуйте обов'язково такий варіант!
- Сир - 200 грам
- Борошно - 1.5-2 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 50-100 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
1. У глибоку миску надішліть сир і цукор.
2. Для аромату можна додати дрібку ваніліну. Розітріть все до однорідності.
3. Окремо збийте яйця з дрібкою солі.
4. І вилийте їх в сир.
5. Додайте рослинне масло без запаху.
6. Всипте просіяне борошно з розпушувачем невеликими порціями.
7. І збийте до однорідності.
8. Додаючи борошно, замісіть тісто. Залиште його на півгодинки, щоб воно трохи "відпочило" .
9. А далі розділіть на невеликі кульки.
10. У центрі зробіть поглиблення і розкладіть начинку.
11. Випікайте ватрушки до рум'яності.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!