Рецепт Тісто для ватрушок фото

Тісто для ватрушок
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Яйця
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Випічка , Ватрушки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви любите балувати себе і близьких домашньою випічкою, тоді зверніть увагу на цей нескладний, але дуже оригінальний і приголомшливо смачний варіант, як приготувати тісто для ватрушок.

Опис приготування:

Урізноманітнити класичний рецепт я пропоную ніжним, насиченим тестом на основі сиру. Чому б не використати його не тільки в начинку, але і тісто, що? Приготування тесту займе не більше півгодини, а результатом ви точно залишитеся задоволені! Спробуйте обов'язково такий варіант!

  • Сир - 200 грам
  • Борошно - 1.5-2 склянки
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 50-100 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
тісто для ватрушок - фото крок 1
1. У глибоку миску надішліть сир і цукор.
тісто для ватрушок - фото крок 2
2. Для аромату можна додати дрібку ваніліну. Розітріть все до однорідності.
тісто для ватрушок - фото крок 3
3. Окремо збийте яйця з дрібкою солі.
тісто для ватрушок - фото крок 4
4. І вилийте їх в сир.
тісто для ватрушок - фото крок 5
5. Додайте рослинне масло без запаху.
тісто для ватрушок - фото крок 6
6. Всипте просіяне борошно з розпушувачем невеликими порціями.
тісто для ватрушок - фото крок 7
7. І збийте до однорідності.
тісто для ватрушок - фото крок 8
8. Додаючи борошно, замісіть тісто. Залиште його на півгодинки, щоб воно трохи"відпочило" .
тісто для ватрушок - фото крок 9
9. А далі розділіть на невеликі кульки.
тісто для ватрушок - фото крок 10
10. У центрі зробіть поглиблення і розкладіть начинку.
тісто для ватрушок - фото крок 11
11. Випікайте ватрушки до рум'яності.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти