Рецепт Тістечко «ковбаска» з печива фото

Тістечко «ковбаска» з печива
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершкове масло , Згущене молоко
ПП рецепти
На полуденок , Для дітей
Випічка , Десерти , Печиво , Тістечко , Без випічки
Кількість порцій: 12-16
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати тістечко"Ковбаска" з печива, швидкий і нескладний, але дуже смачний десерт, то дотримуйтесь вказівок в даному рецепті. Цей десерт приготує навіть новачок.

Опис приготування:

Цей десерт виходить дуже солодким, досить ситним і калорійним. Це означає, що з'їсти його багато за один раз не вийде, тому його вистачить надовго.

Їсти тістечко дуже смачно з гарячим чаєм і теплим молоком.

За бажанням в масу з печива і згущеного молока можна додати екстракт ваніліну або інший ароматизатор на ваш розсуд.

  • Печиво - 1 кілограм (звичайне квадратне печиво до чаю)
  • Згущене молоко - 400 грам(1 банку)
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Какао - 3 Ст. Ложки
тістечко
Печиво потрібно подрібнити. Робити це краще руками. Справа в тому, що нам потрібно одержати не борошно, а невеликі шматочки печива. Тому блендер тут не підійде.
тістечко
Вершкове масло розтопіть на плиті і дайте йому трохи охолонути. До печива додайте згущене молоко і какао. Потім туди ж додайте вершкове масло і акуратно перемішайте масу так, щоб вона стала однорідною.
тістечко
Тепер візьміть целофанову плівку або обичкновенний целофановий пакет. З отриманої маси потрібно сформувати щільну ковбаску бажаної товщини. Цю ковбаску загорніть в плівку і відправте в морозильник на 30 хвилин.
тістечко
Коли ковбаска охолола, дістаньте її і відокремте від плівки. Тепер тістечко можна розрізати і їсти. Зберігати його потрібно в холодильнику в закритому посуді або целофані.

Схожі рецепти