Рецепт Татарський пиріг з м'ясом фото

Татарський пиріг з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , М'ясо , Пісочне тісто
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Татарська кухня дуже славиться своєю випічкою. Особливо прекрасні пироги. Їх готують різні: м'ясні та солодкі. Врахуйте, що часу на цей пиріг піде багато. Але він цього варто.

Кількість порцій: 6-8
  • Борошно - 3 склянки
  • Молоко або вода - 0, 5 склянки
  • Крем - 0, 5 склянки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • М'ясо - 500 грам (начинка)
  • Картопля - 3-4 штук (начинка)
  • Цибуля - 2 штуки (начинка)
  • Яйце - 1 штука (начинка)
  • Бульйон або вода - 150 грам (начинка)
  • Сіль, перець - За смаком (начинка)
татарський пиріг з м'ясом - фото крок 1
1. М'ясо нарізати невеликими шматочками. Додати сіль і перець. Перемішати і поставити в холодильник на 1, 5 годину.
татарський пиріг з м'ясом - фото крок 2
2. Просіяне борошно перетерти з маслом і додати молоко, сметану і оцет. Замісити тісто. Скачати тісто в кульку і поставити в холодильник на 20 хвилин. Потім тісто розкачати коржем і скласти конвертом. Знову поставити в холодильник. Так зробити 3-4 рази, щоб тісто вийшло листковим.
татарський пиріг з м'ясом - фото крок 3
3. Для начинки картоплю і цибулю почистити. Картоплю нарізати тонкими пластинами. Цибулю порізати півкільцями. Розділити тісто на дві частини. Одну частину більше. Розкачати обидві частини тесту в кола. Більше коло покласти в форму і сформувати бортики.
татарський пиріг з м'ясом - фото крок 4
4. Начинку кладуть в пиріг шарами. Спочатку м'ясо, потім картопля. Посолити і поперчити. Зверху викласти цибулю і шматочки масла.
татарський пиріг з м'ясом - фото крок 5
5. Другим колом закрити начинку і щільно защипати краї. У центрі пирога зробити отвір і закрити його шматочком тесту. Змастити пиріг яйцем.
татарський пиріг з м'ясом - фото крок 6
6. Пиріг печеться близько 1, 5 годин. Через кожні 30 хвилин в отвір заливати бульйон. Коли пиріг підрум'яниться, його потрібно закрити фольгою і допекти.

Схожі рецепти