Рецепт Пиріг татарський з сухофруктами фото

Пиріг татарський з сухофруктами
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто , Фрукти , Крупи , Сухофрукти , Мал , Ізюм
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Не втомлююся дивуватися тому, як багато можна придумати різноманітних страв з одних і тих же продуктів. Здебільшого, звичайно, це базові інгредієнти, які майже завжди можна знайти у себе на кухні.

Опис приготування:

Ось, наприклад, з рису і борошна можна зробити багато чого цікавого. Нижче прочитайте, як приготувати пиріг татарський з сухофруктами. Це національна випічка називається"Губад" . У неї зазвичай додають ще фарш, але я вирішила зробити щось солодке і відязикалася від нього. Приготуйтеся до того, що готується пиріг складно.

  • Борошно - 4 склянки
  • Молоко - 1 Склянка
  • Мал - 2 склянки
  • Ізюм - 200 грам
  • Корт готовий - 300 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Цукор - 60 грам
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 6 штук
пиріг татарський з сухофруктами - фото крок 1
Підігрійте молоко, розчиніть в ньому дріжджі. Додайте сіль, столову ложку цукру і яйце.
пиріг татарський з сухофруктами - фото крок 2
Добре перемішайте суміш і просійте в неї 3 склянки борошна. Замішайте тісто, вливши рослинне масло. Накрийте його рушником і залиште на годину в теплому місці.
пиріг татарський з сухофруктами - фото крок 3
Для начинки відваріть 4-5 яєць. Остудіть їх, очистіть і наріжте маленькими кубиками.
пиріг татарський з сухофруктами - фото крок 4
Ізюм промийте, залийте окропом на 20 хвилин. Потім злийте воду.
пиріг татарський з сухофруктами - фото крок 5
Мал промийте в холодній воді кілька разів. Vskipyatite 14 склянок води. Додайте в неї рис і варіть до готовності. Потім відкиньте його в друшляк, промийте.
пиріг татарський з сухофруктами - фото крок 6
Корт розітріть і просійте через сито. У нього всипте цукор і 60 грам вершкового масла. Добре розімніть масу і приберіть в сторону.
пиріг татарський з сухофруктами - фото крок 7
Тепер займіться підійшли тестом. Розділіть його на дві нерівні частини. Велику розкачати в пласт.
пиріг татарський з сухофруктами - фото крок 8
Змастіть чавунну сковороду вершковим маслом. Покладіть в неї розкачане тісто, щоб краї звисали.
пиріг татарський з сухофруктами - фото крок 9
Почніть укладати шари. Покладіть одну третину рису, потім корт, яйця, другу частину рису, родзинки, залишився рис.
пиріг татарський з сухофруктами - фото крок 10
Розтопіть трохи вершкового масла. Вилийте його поверх шарів.
пиріг татарський з сухофруктами - фото крок 11
Час, що залишився тісто розкачайте в пласт, укрийте їм шари. Защипніть кінці тесту з бортиками. І зверху змастіть вершковим маслом.
пиріг татарський з сухофруктами - фото крок 12
Змішайте 50 грам вершкового масла зі склянкою борошна і 30 грамами цукру. Розітріть все в крихту. Посипте цією крихтою пиріг.
пиріг татарський з сухофруктами - фото крок 13
Запікайте пиріг при 180 градусах протягом 40 хвилин. Приємною дегустації!

Схожі рецепти