Свинина з хріном
(покроковий рецепт з фото)
Запечене м'ясо цілим шматком з хріном, помідорами, цибулею і часником, Блюдо прекрасно підійде для святкового столу. Просто готується і дуже смачно виходить. Раджу придивитися до рецептом.
Для запікання можна використовувати не тільки свинину, але і телятину, яловичину. Також і начинку можна робити з будь-яких овочів: прекрасно підійдуть гуртки кабачка або баклажана.
- Свинина - 1 кілограм
- Хрін - 4 чайних ложки
- Помідор - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком

1. Лук і помідори наріжте кільцями, часник пластинками.

2. Шматок свинини помийте, надріжте не до кінця на скибочки, товщиною близько 1 см.

3. Обсмажте злегка з усіх боків.

4. Кожен кишеньку змастіть хріном, вставте по скибочці помідора, цибулі та часнику. Додати сіль, поперчіть.

5. Щільно оберніть фольгою і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 1, 5 годину.

6. Смачного!