Рецепт Свинина з хріном фото

Свинина з хріном
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Свинина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 6
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Запечене м'ясо цілим шматком з хріном, помідорами, цибулею і часником, Блюдо прекрасно підійде для святкового столу. Просто готується і дуже смачно виходить. Раджу придивитися до рецептом.

Опис приготування:

Для запікання можна використовувати не тільки свинину, але і телятину, яловичину. Також і начинку можна робити з будь-яких овочів: прекрасно підійдуть гуртки кабачка або баклажана.

  • Свинина - 1 кілограм
  • Хрін - 4 чайних ложки
  • Помідор - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
свинина з хріном - фото крок 1
1. Лук і помідори наріжте кільцями, часник пластинками.
свинина з хріном - фото крок 2
2. Шматок свинини помийте, надріжте не до кінця на скибочки, товщиною близько 1 см.
свинина з хріном - фото крок 3
3. Обсмажте злегка з усіх боків.
свинина з хріном - фото крок 4
4. Кожен кишеньку змастіть хріном, вставте по скибочці помідора, цибулі та часнику. Додати сіль, поперчіть.
свинина з хріном - фото крок 5
5. Щільно оберніть фольгою і запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 1, 5 годину.
свинина з хріном - фото крок 6
6. Смачного!

Схожі рецепти