Суп з сочевиці без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Сочевичний суп без м'яса - відмінне, ситне і смачне першу страву. Підійде всім вегетаріанцям і тим, хто періодично тримає піст.
Рецепт цього чудового супу дуже простий і не вимагає особливих кулінарних навичок. Найкраще підійде саме червона сочевиця. Вона дуже швидко розварюється, чого не можна сказати про зелену. Хоча для супу підійде і та, і інша. Суп з сочевицею часто призначають для очищення організму. Ця бобова культура надзвичайно корисна і володіє відмінними смаковими якостями.
- Сочевиця червона - 150 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Соняшникова олія - 40 мілілітрів
- Вода - 1, 2 L
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком

Підготуйте інгредієнти для приготування супу.

Картопля очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в каструлю, залийте водою і поставте на плиту. Починайте варити суп.

Моркву і цибулю очистіть, помийте і викладіть в сковороду.

Налийте rafinirovannoe, соняшникова олія і трохи припустите ці овочі на невеликому вогні протягом 8 хвилин.

Викладіть в каструлю з картоплею.

Коли овочі будуть майже готові, ретельно помийте червону сочевицю і додайте в суп. Посоліть і поперчіть за смаком.

Варіть суп 15-20 хвилин до готовності.

Суп з сочевицею без м'яса готовий. Подавайте на перше в обід.