Рецепт Суп рисовий в мультиварці фото

Суп рисовий в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Мал
ПП рецепти
На обід
Супи
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Здоровий і ситний обід передбачає обов'язкову наявність в меню першого страви. Сьогодні хочу представити вам рецепт приготування супу рисового в мультиварці, який однаково корисний і смачний.

Опис приготування:

Щоб ваш обід був здоровим і поживним, пропоную вам спробувати класичний рецепт супу рисового в мультиварці. Розділимо процес приготування на етапи:

1. Підготуємо м'ясо. Моєму його в холодній воді, нарізаємо на дрібні шматочки.

2. Беремо цибулю, чистимо його і нарізаємо кубиками або кільцями за смаком.

3. Моєму морква, очищаємо від шкірки, натираємо на тертці.

4. Промиваємо рис. Промивати його потрібно до тих пір, поки вода не стане чистою. Вам знадобитися 3-5 підходів.

5. Чистим картофель, нарізаємо його кубиками.

6. Заздалегідь підготуємо зелень. Зелень додається на останніх хвилинах готування. Промиваємо холодною води, рубаємо на дрібні шматочки, залишаємо до потреби.

7. Задіємо мультиварку. Заливаємо в чашу рослинне масло, залишаємо в режимі"Випічка" .

8. Послідовно додаємо цибулю і моркву. Постійно перемішуємо овочі, щоб вони не підгоріли.

9. Додаємо в чашу м'ясо. Викладаємо його скибочками, зверху насипаємо рис.

10. Тепер прийшла черга картоплі. Зверху накриваємо його лавровими листочками.

11. Нарешті, додаємо додаємо спеції і сіль за смаком, заливаємо чашу водою і залишаємо в режимі"Гасіння" з 1, 5 годину.

12. Коли мультиварка закінчить гасіння, додаємо в чашу зелень і залишаємо з накритою кришкою на п'ять хвилин.

13. Суп готовий. Смачного!

  • М'ясо - 350 грам (свиняче, телятина, за смаком)
  • Мал - 100 грам
  • Вода - 2 L
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Зелень - 1 штук(Braai, кріп, петрушка, за смаком)
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
Щоб ваш обід був здоровим і поживним, пропоную вам спробувати класичний рецепт супу рисового в мультиварці. Розділимо процес приготування на етапи:

1. Підготуємо м'ясо. Моєму його в холодній воді, нарізаємо на дрібні шматочки.

2. Беремо цибулю, чистимо його і нарізаємо кубиками або кільцями за смаком.

3. Моєму морква, очищаємо від шкірки, натираємо на тертці.

4. Промиваємо рис. Промивати його потрібно до тих пір, поки вода не стане чистою. Вам знадобитися 3-5 підходів.

5. Чистим картофель, нарізаємо його кубиками.

6. Заздалегідь підготуємо зелень. Зелень додається на останніх хвилинах готування. Промиваємо холодною води, рубаємо на дрібні шматочки, залишаємо до потреби.

7. Задіємо мультиварку. Заливаємо в чашу рослинне масло, залишаємо в режимі"Випічка" .

8. Послідовно додаємо цибулю і моркву. Постійно перемішуємо овочі, щоб вони не підгоріли.

9. Додаємо в чашу м'ясо. Викладаємо його скибочками, зверху насипаємо рис.

10. Тепер прийшла черга картоплі. Зверху накриваємо його лавровими листочками.

11. Нарешті, додаємо додаємо спеції і сіль за смаком, заливаємо чашу водою і залишаємо в режимі"Гасіння" з 1, 5 годину.

12. Коли мультиварка закінчить гасіння, додаємо в чашу зелень і залишаємо з накритою кришкою на п'ять хвилин.

13. Суп готовий. Смачного!

Схожі рецепти