Рисовий пудинг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
У дитинстві мене таким корисним і смачним десертом годувала бабуся. Тільки тоді це була запіканка, так як слова "пудинг" тоді не було. А я ось вам розповім, як зробити рисовий пудинг в мультиварці!
Розповідаю вам, як зробити рисовий пудинг в мультиварці. Виходить дуже смачний і ніжний десерт, який особливо рекомендується подавати діткам. Адже рисова каша дуже корисна, а малюки часто відмовляються її є "в чистому вигляді" . А з цим рецептом приготування рисового пудингу в мультиварці таких примх вже точно не виникне - адже дуже апетитне блюдо виходить. Спробуйте!
- Мал - 1/2 склянки (тут і далі мається на увазі мультіварочний стакан. )
- Вода - 1.5 склянки (або молоко)
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Яблука - 2 штуки
- Ягоди - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
- Ванільний цукор - 0.5 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 50 грам
1. Рис відварюємо на воді або молоці (співвідношення 1:2) з додаванням половини нашого цукру. Остужаем.
2. Дуже ретельно, не менш п'яти хвилин збиваємо яйця з цукром і ванільним цукром. Потім додамо розтоплене або розм'якшене вершкове масло, і ще раз збити до однорідності.
3. Чашу мультиварки змащуємо маслом і посипаємо панірувальними сухарями. Тепер з'єднуємо в ній же рис, яєчну суміш і фрукти. Перемішаємо. Виставимо режим "випічка" з 40 хвилин.
4. Готовий пудинг нехай трохи "відпочине" в мультиварці, а потім акуратно перевертаємо чашу мультиварки, - він випаде сам. Остуджують і подаємо, порізавши на квадратики!