Рисовий хліб в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Попався мені на очі рецепт хліба на рисовому борошні, зацікавив відразу. Спекла і хочу поділиться своїм досвідом і враженнями з вами, дорогі читачі сайту! дивіться рецепт!
Отже, розповідаю, як приготувати "рисовий хліб в мультиварці" . Перше, що хотілося б сказати, що рисове борошно - є джерелом рослинного білка, повноцінного за амінокислотним складом, містить натрій, калій, магній, фосфор, вітаміни В1, В2 і РР. Цей рецепт особливо важливий для мам, дітки яких змушені бути на безглютенової дієті. З рисового борошна можна не тільки пекти хліб, млинці, торти та інші солодощі. А деякі десерти навіть смачніше на рисовому борошні. А тепер про хліб, він дуже схожий на "пшеничний", але відрізняється рисовим смаком і ароматом. Він не гірчить, відмінно зберігається в щільно закритій тарі. Моїм домашнім він дуже сподобався, пробуйте і ви! Корисно і смачно!
- Рисове борошно - 300 грам
- Тепла вода - 285 мілілітрів
- Швидкодіючі дріжджі - 4 грами
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Яйце велике - 1 штука
- Рослинна олія без запаху - 1 Ст. Ложка(+ 0, 5 немає. L. Масла для змащування форми)