Рисовий хліб
(покроковий рецепт з фото)
Багато господині готують хліб в домашніх умовах. Є відмінний рецепт, як приготувати рисовий хліб. Така випічка вважається дієтичною, і багато хто готує її в мультиварці або хлібопічці.
За зовнішнім виглядом рисовий хліб нічим не відрізняється від звичайного, який виготовлений з пшеничного борошна. Як приготувати рисовий хліб в домашніх умовах, ви тепер знаєте. Це дуже легко, особливо при наявності такого сучасного девайса.
- Мал - 1 Склянка (зварений на молоці)
- Вода - 240 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 3, 5 склянки
- Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
1. Для цієї страви заздалегідь повинна бути приготовлена рисова каша на молоці. Її консистенція, як на фото, - рідка.
2. Відправляємо кашу в ємність хлібопічки, додаємо воду.
3. Потім - цукор, сіль і борошно.
4. Робимо поглиблення в чотирьох місцях, засипаємо сухі дріжджі. Після цього додаємо рослинне масло, закриваємо хлібопічку. Вибираємо режим, як для випічки звичайного хліба вагою не більше 900 г.
5. Коли техніка закінчить випікання, даємо хлібу трохи охолонути, потім дістаємо його з чаші. Нарізаємо на частини і подаємо до столу.