Рецепт Рисовий хліб фото

Рисовий хліб
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Крупи , Мал , Рисове борошно
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На полуденок , На сніданок
Випічка , Хліб
Кількість порцій: 6-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Багато господині готують хліб в домашніх умовах. Є відмінний рецепт, як приготувати рисовий хліб. Така випічка вважається дієтичною, і багато хто готує її в мультиварці або хлібопічці.

Опис приготування:

За зовнішнім виглядом рисовий хліб нічим не відрізняється від звичайного, який виготовлений з пшеничного борошна. Як приготувати рисовий хліб в домашніх умовах, ви тепер знаєте. Це дуже легко, особливо при наявності такого сучасного девайса.

  • Мал - 1 Склянка (зварений на молоці)
  • Вода - 240 мілілітрів
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 3, 5 склянки
  • Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
рисовий хліб - фото крок 1
1. Для цієї страви заздалегідь повинна бути приготовлена ​​рисова каша на молоці. Її консистенція, як на фото, - рідка.
рисовий хліб - фото крок 2
2. Відправляємо кашу в ємність хлібопічки, додаємо воду.
рисовий хліб - фото крок 3
3. Потім - цукор, сіль і борошно.
рисовий хліб - фото крок 4
4. Робимо поглиблення в чотирьох місцях, засипаємо сухі дріжджі. Після цього додаємо рослинне масло, закриваємо хлібопічку. Вибираємо режим, як для випічки звичайного хліба вагою не більше 900 г.
рисовий хліб - фото крок 5
5. Коли техніка закінчить випікання, даємо хлібу трохи охолонути, потім дістаємо його з чаші. Нарізаємо на частини і подаємо до столу.

Схожі рецепти