Рецепт Рисовий хліб фото

Рисовий хліб
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Крупи, Мал, Рисове борошно
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На полуденок, На сніданок
Випічка, Хліб

Багато господині готують хліб в домашніх умовах. Є відмінний рецепт, як приготувати рисовий хліб. Така випічка вважається дієтичною, і багато хто готує її в мультиварці або хлібопічці.

За зовнішнім виглядом рисовий хліб нічим не відрізняється від звичайного, який виготовлений з пшеничного борошна. Як приготувати рисовий хліб в домашніх умовах, ви тепер знаєте. Це дуже легко, особливо при наявності такого сучасного девайса.

  • Мал - 1 Склянка (зварений на молоці)
  • Вода - 240 мілілітрів
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 3, 5 склянки
  • Сухі дріжджі - 2 чайних ложки
рисовий хліб - фото крок 1
1. Для цієї страви заздалегідь повинна бути приготовлена ​​рисова каша на молоці. Її консистенція, як на фото, - рідка.
рисовий хліб - фото крок 2
2. Відправляємо кашу в ємність хлібопічки, додаємо воду.
рисовий хліб - фото крок 3
3. Потім - цукор, сіль і борошно.
рисовий хліб - фото крок 4
4. Робимо поглиблення в чотирьох місцях, засипаємо сухі дріжджі. Після цього додаємо рослинне масло, закриваємо хлібопічку. Вибираємо режим, як для випічки звичайного хліба вагою не більше 900 г.
рисовий хліб - фото крок 5
5. Коли техніка закінчить випікання, даємо хлібу трохи охолонути, потім дістаємо його з чаші. Нарізаємо на частини і подаємо до столу.

Схожі рецепти